,
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Царство
Касл

Анджеліна Джолі більше не любить зніматися так, як раніше

Анджеліна Джолі більше не любить зніматися так, як раніше Анджеліна Джолі більше не любить зніматися так, як раніше Анджеліна Джолі більше не любить зніматися так, як раніше Анджеліна Джолі більше не любить зніматися так, як раніше
В інтерв'ю виданню «Financial Times» Анджеліна Джолі зізналася, що за останні роки змінила свої погляди на акторську діяльність. Актриса, яка тільки що закінчила роботу над режисерським дебютом «В краю крові і меду», повідомила, що їй більше подобається роль матері, ніж звичайні ролі в кіно.

Джолі, яка все-таки з'явиться в образі єгипетської цариці в черговій версії «Клеопатри», поділилася своїми поглядами на життя і на роботу. «Тебе приваблюють певні ролі, тому що в них розглядаються питання життя, любові чи свободи, - говорить актриса. - Ти задаєшся цими питаннями, поки ростеш. Чи достатньо я сильний? Чи достатньо адекватний? Розумію я себе? »

Для себе Анджеліна вже все зрозуміла. «Я стала старшою і розумію, хто я така. І мене вже набагато менше цікавлять персонажі, які допомагають мені знайти відповідь на питання, на яке я сама в змозі відповісти як жінка і як доросла людина ».

«Ми з Бредом будемо ставати ще старше і будемо рідше зніматися, - продовжує Джолі. - Я давно працюю, він давно працює. Ми не збираємося займатися цим все життя. Крім кіно є багато інших речей ».

Правда, йти з кіно назовсім актриса найближчим часом не збирається. «Але я раніше більше любила цю справу. Тепер я люблю роль матері ».

У жовтні 2008 році Джолі вже робила подібну заяву. «Діти є для мене пріоритетом, так що я буду рідше зніматися», - говорила Анджеліна. З тих пір вона озвучила дві частини мультфільму «Кунг-Фу Панда» і знялася в трилерах «Солт» і «Турист».

На минулих вихідних Анджеліна Джолі отримала почесний приз на кінофестивалі в Сараєво. Нагорода під назвою «Серце Сараєво» була присуджена актрисі за її гуманітарну роботу і «активну участь в труднощах реального світу».
2547
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Нарко
Теорія великого вибуху
Таємниці Ґравіті Фолз
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно