,
Сімпсони
Таємниці Ґравіті Фолз
Останнє королівство

Джеймс Грей зробить з Бреда Пітта вбивцю

Джеймс Грей зробить з Бреда Пітта вбивцю Джеймс Грей зробить з Бреда Пітта вбивцю Джеймс Грей зробить з Бреда Пітта вбивцю Джеймс Грей зробить з Бреда Пітта вбивцю Джеймс Грей зробить з Бреда Пітта вбивцю
Режисер «Господарів ночі» Джеймс Грей збирається екранізувати книгу Марка Гріні «Сіра людина». Головну роль у трилері про колишнього оперативники ЦРУ, перекваліфікованого на кілера, зіграє Бред Пітт. Грей обіцяє зняти фільм з точки зору вбивці.

Героя дебютного роману Гріні звуть Курт Гінтрі. Вступивши в суперечність зі своїм начальством в ЦРУ, оперативник отримав негласний смертний вирок. Але йому вдається втекти і тепер він - Сіра Людина, небезпечний найманець, який виконує замовлення без шуму і без пилу. Репутація Сірої Людини зростає з кожним днем. Справжня особистість кілера не відома нікому, крім колишнього хендлер Курта, сера Дональда Фітцроя. ЦРУ хоче бачити Сіру Людину мертвим і готове на все, щоб прибрати його. За голову кілера призначено велику винагороду. І ось вже по стопах Сірох Людини йдуть кращі вбивці світу.

Для режисера робота над «Сірою людиною» стане незвичною: Грей здебільшого знімає драми, а екшн для нього буде в новинку. Проте режисер обіцяє, що його фільм буде відрізнятися від інших картин, в яких колишні агенти переходять на інший бік закону. Джеймс Грей збирається ставити картину з точки зору вбивці. Він вже провернув подібний трюк у фільмі «Господарі ночі», коли знімав сцену, в якій герой Хоакіна Фенікса бачить, як вбивають його батька, начальника поліції у виконанні Роберта Дюваля. «Практично кожен кадр в тій сцені показаний з точки зору Хоакіна і я хочу зняти весь фільм таким чином», - говорить Грей.

Джеймс - великий шанувальник фільмів Пола Грінграсса про Джейсона Борна, однак збирається йти своїм шляхом. «Пол підійшов до зйомок з документальною достовірністю і це його стиль. Мені хочеться добитися протилежного ефекту і змусити глядача переживати за професійного вбивцю. Ви надаєте йому людські якості, не віддаляючись від його досвіду ».

Цікаво, що Джеймс Грей вже збирався якось працювати з Бредом Піттом. Режисер повинен був ставити екранізацію роману «Втрачене місто Зет» з Піттом у головній ролі. Але в підсумку проект закрили (за чутками, Paramount не зійшлася з Греєм в питанні гонорару), а Бред знімається зараз в іншому фільмі з «Зет» у назві.

Ім'я Пітта згадувалося в зв'язку з «Сірою людиною» ще в січні цього року, але було незрозуміло, як актор розпорядиться своїм часом. Справа в тому, що він і його подруга Анджеліна Джолі ніколи не працюють паралельно - актори намагаються чергувати свої проекти, щоб не залишати без нагляду дітей. Як тільки Джолі закінчила зйомки режисерського дебюту «В краю крові і меду», Пітт взявся за «Світову війну Z». Потім Анджеліна планувала зніматися в «Малефісент», але у диснеївській казки до цих пір немає режисера, так що проект відкладений, а у Бреда з'явилася можливість зіграти кілера у Джеймса Грея.

Зйомки «Сірої людини» розпочнуться в січні-лютому 2012 року.
2404
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Дві дівчини без копійчини
Сліпа зона
Крила кохання
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно