,
Гострі козирки
КітПес
Полдарк

Стівен Содерберг зробить стриптизера з Ченнінга Татума

Стівен Содерберг зробить стриптизера з Ченнінга Татума Стівен Содерберг зробить стриптизера з Ченнінга Татума Стівен Содерберг зробить стриптизера з Ченнінга Татума Стівен Содерберг зробить стриптизера з Ченнінга Татума
У грудні минулого року Стівен Содерберг («Дівчина за викликом», «Тринадцять друзів Оушена») через Метта Деймона передав, що збирається зав'язати з режисурою. Але свою обіцянку Содерберг тримає нефайно: на цьому тижні він погодився на постановку фільму «Чарівний Майк» - Magic Mike, - де зніме Ченнінга Татума у ролі стриптизера.

Мало хто знає, але Татум у 19 років дійсно заробляв на життя біля жердини. Так що «Майк» буде частково заснований на його власному досвіді. Ченнінг зіграє героя, чиє ім'я винесене в назву. Він бере під опіку початківця танцюриста і вчить його не тільки уму-розуму, а й вмінню запалювати на сцені.

«Коли Ченнінг розповів мені все, то я зрозумів, що давно вже не чув настільки відмінною є ідея для фільму, - говорить Стівен Содерберг. - Я сказав, що негайно хочу зняти його. Це сексуально, весело і шокуюче. За модель візьмемо «Лихоманку суботнього вечора». Здається, ми на правильному шляху».

«Це було божевільний і дуже важливий для мене час в житті, - зізнається Татум. - Так що з величезним задоволенням нирну в цю кролячу нору слідом за Стівеном». Актор зараз знімається в кіноверсії культового серіалу «Мачо і ботан». Камео у фільмі виконає Джоні Депп, який грав в оригінальному серіалі.

Проект народився на знімальному майданчику фільму «Нокаут». Режисер взяв на головну роль зірку боїв без правил Джину Карано і оточив її самими різними чоловіками, серед яких був і Ченнінг Татум.

«Чарівного Майка» з бюджетом у 6-7 мільйонів доларів Содерберг зніматиме між біографією ексцентричного піаніста Ліберачі та екранізацією шпигунського серіалу «Людина з U.N.C.L.E.», який і повинен стати його останнім фільмом.

Втім, ніщо не заважає Стівену відкласти зйомки «Людини» і втискувати до нього нові проекти.
2381
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Дві дівчини без копійчини
Пуститися берега
Друзі
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно