,
Нарко
Надприродне
Баффі - переможниця вампірів

Ченнінг Татум може стати режисером сиквела «Супер Майка!»

Ченнінг Татум може стати режисером сиквела «Супер Майка!» Ченнінг Татум може стати режисером сиквела «Супер Майка!»
Так як Стівен Содерберг планує відійти від кіновиробництва і зайнятися роботою на телебаченні його місце може зайняти Ченнінг Татум. Щоправда, одному Татуму, мабуть, все ж боязко брати на себе таку відповідальність: він заручився підтримкою сценариста і продюсера Ріда Кароліна, з яким може розділити режисерське крісло.

Сам Каролін поділився деякими деталями нового фільму: «Ми багато це обговорюємо. У нас є сюжет, він такий кумедний і легковажний. Це буде щось на зразок роуд-муві, в якому збирається ціла група стриптизерів. Це більше, ніж комедія, але ми не знаємо, чи зробимо її кінець кінцем». Режисерське крісло, крім Татума, може отримати давній асистент Стівена Содерберга, сценарист і продюсер Грегорі Джейкобс.

Зараз Татум, схоже, більше цікавить бродвейська версія літнього хіта «Супер Майк!», який на загальному тлі американського прокату показав дуже непогані результати.
2703
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Захисники
Еш проти Зловісних Мерців
Пригоди Джекі Чана
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно