,
Пригоди Мерліна
Стріла
Баффі - переможниця вампірів

Джейсон Стетхем піде по стопах Мела Гібсона

Джейсон Стетхем піде по стопах Мела Гібсона Джейсон Стетхем піде по стопах Мела Гібсона Джейсон Стетхем піде по стопах Мела Гібсона Джейсон Стетхем піде по стопах Мела Гібсона
Англійський актор веде переговори з продюсерами трилера «Паркер», який буде екранізацією однойменного роману Дональда Вестлейка. Письменник знайомий багатьом як Річард Старк - під цим псевдонімом вийшов його роман «Розплата», де героя грав Мел Гібсон. Фільм зі Стетхемом збирається ставити Тейлор Гекфорд.

Режисер «Адвоката диявола» в останній раз нагадував про себе в минулому році, коли вийшла його «Ранчо любові». Картина за участю дружини Гекфорда, актриси Гелен Міррен, пройшла непомітно. Тепер режисер спробує себе в нуаре - «Паркер» буде його першою стрічкою у цьому жанрі.

«Що мені особливо сподобалося у романі, так це можливість взяти такий жанрову річ і перетворити її у відмінний фільм», - говорить Тейлор Гекфорд. Головний герой книги, злодій Паркер, іноді змушений вбивати, але це не заважає йому дотримуватися в житті особливого принципу: він ніколи не краде гроші у тих, кому вони потрібні.

Роман Вестлейка «Розплата» неодноразово екранізувався. Його Паркер приймав не тільки завдяки Мелу Гібсону (за фільмом героя Мела звали Портер). У 1967 році його зіграв Лі Марвін у фільмі Джона Бурмен «Point Blank». Нехай ім'я персонажа було змінено на «Вокер», його сутність залишилася колишньою. У 1992 році вийшов гонконгський «Повний контакт», де роль головного героя відійшла Чоу Юнь-Фату.

Інші книги письменника не пройшли повз Голлівуд і європейський кінематограф. На основі його романів зняті фільми «Розставання», «Крадений камінь», «Команда» (у ній Паркера грав Роберт Дювалл), «Гільйотина» і багато інших.

Джейсона Стетхема в останній раз можна було бачити у бойовику «Механік». У цьому році актор з'явиться на екранах у фільмах «Професіонал» і «Еліта кілерів».
3566
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Сліпа зона
Касл
Картковий будинок
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно