,
Поліція Парадайз
Чорні вітрила
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти

Біллі Боб Торнтон може знову стати «Поганим Сантою»

Біллі Боб Торнтон може знову стати «Поганим Сантою» Біллі Боб Торнтон може знову стати «Поганим Сантою» Біллі Боб Торнтон може знову стати «Поганим Сантою»
Компанія братів Вайнштейн TWC приступає до зйомок сиквела чорної комедії «Поганий Санта» і вже веде переговори з Біллі Бобом Торнтоном. Актор виявляв бажання знову зіграти Санту-алкоголіка, тому очікується, що операція завершиться дуже скоро.

«Нам здається, що для дорослої аудиторії Різдво триває цілий рік, - говорить представник TWC. - Усім подобається цей герой, а Біллі Боб з радістю обговорює з нами своє повернення».

У фільмі Террі Цвігоффа 2003 Торнтон грав шахрая Віллі Стоукс, що працює Санта-Клаусом в супермаркеті разом зі своїм подільником, карликом Маркусом. Ховаючись під личиною улюбленого дітьми персонажа, Віллі грабує універмаги. Але одного разу з'являється хлопчик, завдяки якому алкоголік і бабій Віллі стане справжнім Сантою.

Головну роль могли зіграти Джек Ніколсон чи Білл Мюррей, але актори не змогли викроїти час. Біллі Боб Торнтон згодом зізнавався, що дійсно був п'яний на зйомках, але виключно заради вірогідності що відбуває.

Фільм продюсували брати Коен і здорово намучилися з братами Вайнштейн, які тоді очолювали Miramax. Харві Вайнштейн відняв фільм у Цвігоффа і найняв іншого режисера перезнімати фінал. Однак у підсумку всі проблеми були улагоджені, але от чи повернеться Террі Цвігофф як постановник сиквела, поки не відомо.
2822
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Кохання Мер′єм
Злюки бобри
Коломбо
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно