,
Флінстоуни
Як козаки...
Вікінги

Кіану Рівз дебютує в режисурі

Кіану Рівз дебютує в режисурі Кіану Рівз дебютує в режисурі Кіану Рівз дебютує в режисурі
Ще один актор може спробувати себе в якості режисера. Кіану Рівз шукає фінансування для свого дебюту під назвою Man of Tai Chi і звернувся за допомогою до студії Village Roadshow Pictures і китайської компанії China Film Group.

Тай-цзі цюань - китайське бойове мистецтво, один з видів ушу, як люб'язно повідомляє нам «Вікіпедія». Фільм Рівза багато хто буде перекладати як «Людина з Тай Чі», але ми все-таки за правильне написання, тому ризикнемо назвати проект Кіану «Майстер Тай-цзи».

Мова у фільмі дійсно піде про східні бойові мистецтва. Кіану Рівз сам написав сценарій і збирається не тільки знімати фільм, але і зіграти роль головного лиходія. Одну з ролей у фільмі зіграє Тайгер Чен, який працював у складі команди каскадерів під час зйомок «Матриці».

Кіану Рівз показав, що знає кунг-фу, в трилогії братів Вачовскі (тоді вони були братами), а в цьому році знявся в рімейку класики японського кіно «47 ронінів». Так що з постановкою бойових сцен у нього не повинно бути проблем.

Чи вийде у Рівза зняти хороший фільм? Його акторські роботи викликають чимало нарікань, але тут варто згадати приклад Бена Аффлека, якого критики не люблять в кадрі, але який відмінно дебютував у режисурі і чудово продовжив починання.

Інсайдери сайту The Wrap, що повідомили про наміри Кіану, не уточнюють, коли актор приступить до роботи.
2828
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Теорія великого вибуху
Пуститися берега
Чорний список
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно