,
Всі жінки відьми
Американська історія злочинів
Баффі - переможниця вампірів

Кейт Бланшетт зніметься в екранізації бестселера Джона Беллерса

Кейт Бланшетт зніметься в екранізації бестселера Джона Беллерса Кейт Бланшетт зніметься в екранізації бестселера Джона Беллерса Кейт Бланшетт зніметься в екранізації бестселера Джона Беллерса
Кейт Бланшетт веде перемовини про участь в екранізації готичного роману Джона Беллерса «House with a Clock in Its»

Головний герой історії - 10-річний хлопчик Льюїс Барнавельт. Залишившись сиротою, він переїжджає в Нову Зеведею в штаті Мічиган до свого дядька - білого мага Джонатана. Будинок Джонатана колись належав лиходійській парочці Айзеку і Селені Ізард, які присвятили все своє життя чорній магії. Чаклуни вирішили влаштувати кінець світу, і перед смертю Айзек змайстрував особливий годинник, який заховав десь в стінах будинку. Свою роботу Айзек завершити не встиг, але годинник ходить до сих пір, і щоночі Льюїс і дядько Джонатан чують його зловісне цокання. Одного разу на Гелловін Льюїс, який вирішив навчитися чаклунству, відправляється на місцевий цвинтар, щоб спробувати воскресити померлого, проте замість звичайної людини він звільняє дух Селени, внаслідок чого його новий дім незабаром перетворюється на місце битви з чаклункою, що повернулася завершити зловісний задум Айзека з таємничим годинником. І це не кінець історії, а тільки початок пригод Льюїса і його нових друзів.

Сценарій до майбутньої картині напише сценарист «Надприродного» Еріх Кріпке. Постановкою картини займеться Елай РотБезславні виродки»). Продюсувати стрічку будуть Бред Фішер і Джеймс Вандербілт («Зодіак»).

Виробництвом фільму займаються компанії Amblin Entertainment і Mythology Entertainment.
6887
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пані Фазілет і її доньки
Постукай в мої двері
Величне століття. Нова володарка
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно