,
Південний Парк
Злюки бобри
Теорія великого вибуху

Майкл Фассбендер зіграє в екранізації роману «Світло між двох океанів»

Майкл Фассбендер зіграє в екранізації роману «Світло між двох океанів» Майкл Фассбендер зіграє в екранізації роману «Світло між двох океанів»
Майкл Фассбендер почав переговори про участь в екранізації роману М.Л. Стедмена «Світло між двох океанів» (The Light Between Oceans).

Дія роману розгортається на відокремленому австралійському острові після закінчення Першої Світової війни. Доглядач маяка і його дружина стикаються з моральною дилемою, коли до берега прибиває човен з мертвим чоловіком і двомісячним немовлям. Пара вирішує виховати дитину як свою власну, не уявляючи, наскільки руйнівними будуть наслідки їхнього вибору.

Продюсувати майбутню стрічку будуть Девід Хейман («Гравітація») і Джеффрі Кліффорд («Вище неба»). Режисером картини виступить Дерек СіенфренсМісце під соснами»). Відомо, що зйомки фільму пройдуть в Австралії.

Цього року Майкла Фассбендера можна буде побачити у двох картинах: у комедії Леонарда Абрахамсона «Френк» і фантастичному бойовику «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» Брайана Сінгера.
4542
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Крила кохання
Поліція Парадайз
Царство
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно