,
Абатство Даунтон
І мертві підуть
Американська історія злочинів

Розамунд Пайк зніметься у фільмі про Мері Колвін

Розамунд Пайк зніметься у фільмі про Мері Колвін Розамунд Пайк зніметься у фільмі про Мері Колвін
Розамунд Пайк виконає роль в поки, що безіменній біографічній стрічці про «королеву військової журналістики» Мері Колвін.

Американка Мері Колвін була іноземним кореспондентом британської газети «The Sunday Times». Вона висвітлювала військові конфлікти в гарячих точках планети - від Косово і Чечні до Східного Тимору і Шрі-Ланки, де Колвін у 2001 році була важко поранена і втратила око. Вона загинула 22 лютого 2012 року в сирійському Хомсі, потрапивши туди нелегально. Разом з Колвін був убитий вибухом французький фоторепортер Ремі Ошлік.

Сценарій, грунтуючись на статті Мері Бреннер «Особиста війна Мері Колвін», написав Араш Амель («Принцеса Монако»). Режисерське крісло проекту займе Метт Хейнеман, чий документальний фільм «Земля картелів» був номінований на «Оскар».

Нагадаємо, що в цьому році на екрани повинні вийти відразу кілька фільмів за участю Розамунд Пайк - військова драма «Мозок Гіммлера зветься Гейдріхом», бойовик «High Wire Act» і вестерн «Вороги».
6269
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Еш проти Зловісних Мерців
Люцифер
Ми - такі
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно