,
І мертві підуть
Гільда
Брати по зброї

Розамунд Пайк зіграє агента ЦРУ під прикриттям

Розамунд Пайк зіграє агента ЦРУ під прикриттям Розамунд Пайк зіграє агента ЦРУ під прикриттям Розамунд Пайк зіграє агента ЦРУ під прикриттям
Розамунд Пайк приєдналася до акторського складу політичного трилера «Смертельний номер» (High Wire Act).

Дія трилера розгортатиметься у 1980 році в столиці Лівану. Колишній американський дипломат повертається на службу для виконання небезпечної операції. Його відправляють у Бейрут для порятунку старого товариша, який опинився в полоні у якогось злочинного угруповання. Ситуація ускладнюється тим, що банда, відповідальна за викрадення, може бути причетна до вбивства родини героя.

Пайк виконає роль агент ЦРУ, що працює під прикриттям в американському посольстві. Саме вона буде відповідати за збереження життя дипломата, а також допомагати йому у виконанні місії.

Сценарій картини напише Тоні Гілрой - автор серії фільмів про колишнього співробітника ЦРУ Джейсона Борна («Ідентифікація Борна», «Перевага Борна», «Ультиматум Борна», «Спадок Борна»). Режисерське крісло проекту займе Бред Андерсон, відомий по роботі в телесеріалах «Межа», «Особливо небезпечний» і «Підпільна імперія».

Нагадаємо, що у 2014 році Розамунд Пайк зіграла головну роль в детективній стрічці «Загублена» Девіда Фінчера. Цього року за участю актриси вийде трилер Фоада Мікаті «Повернути відправнику». Також відомо, що Пайк підписалася на участь у драмі «Об'єднане королівство» - реальній історії принца Ботсвани Серетсе Хама, який у середині минулого століття одружився на мешканці Лондона Рут Вільямс.
6611
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Кохання напрокат
Хроніки Шаннари
Вейворд Пайнс
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно