,
Грімм
Еш проти Зловісних Мерців
Сліпа зона

Емілі Блант може стати новою Мері Поппінс

Емілі Блант може стати новою Мері Поппінс Емілі Блант може стати новою Мері Поппінс
Британській акторці Емілі Блант запропонували роль Мері Поппінс у продовженні знаменитого мюзиклу кінокомпанії The Walt Disney Company.

Над продовженням голлівудського мюзиклу буде працювати режисер Роб Маршалл. Дія картини буде відбуватися через 20 років після подій, про які розповідається в стрічці «Мері Поппінс».

«Через півстоліття після виходу стрічки «Мері Поппінс» з Джулі Ендрюс у головній ролі, Емілі Блант здатна повторити успіх своєї співвітчизниці», - розповіли голлівудські ЗМІ. Кінокритики говорять про певну подібність між Емілі Блант і Джулі Ендрюс. Остання за роль Мері Поппінс отримала премію «Оскар».

Планується, що робота над продовженням картини почнеться у 2016 році.

Нагадаємо, що фільм «Мері Поппінс», заснований на книгах англійської письменниці Памели Треверс., вийшов у 1964 році - його зняв режисер Роберт Стівенсон. Стрічка до цих пір вважається однією з найкращих в історії The Walt Disney Company. Картина п'ятдесятирічної давнини має п'ять премій «Оскар» і входить до Національного реєстру фільмів США.
6122
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Статус стосунків: усе складно
Як козаки...
Чорні вітрила
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно