,
Декстер
Дві дівчини без копійчини
Кохання Мер′єм

Джонні Депп зіграє творця антивірусу Джона МакАфі

Джонні Депп зіграє творця антивірусу Джона МакАфі Джонні Депп зіграє творця антивірусу Джона МакАфі Джонні Депп зіграє творця антивірусу Джона МакАфі
Джонні Депп підписав контракт на головну роль у фільмі «Король джунглів» (King of the Jungle).

Герой історії - Джон МакАфі, засновник компанії-розробника антивірусного програмного забезпечення McAfee, одним з перших спроектував антивірусне програмне забезпечення і розробив сканер вірусів. У 2010 році, в Белізі, куди МакАфі переїхав з США, він заснував компанію «QuorumEx». Наприкінці 2012 року Джон став предметом поліцейського розслідування в справі про вбивство свого сусіда Грегорі Фолла, з яким він довгий час конфліктував. Однак в інтерв'ю журналу «Wired» він стверджував, що поліція сфабрикувала кримінальну справу, і що він побоюється за своє життя, так як в тюрмі його можуть вбити. МакАфі просив політичного притулку в Гватемалі, куди втік з Белізу, оскільки вважав, що влада мстить йому за те, що він відмовився спонсорувати місцевих політиків. У відповідь він був затриманий тепер вже владою Гватемали і через тиждень екстрадований в США.

Сценарій написали Скотт Олександр і Ларрі Карацевські, з якими Депп раніше співпрацював в біографічній драмі «Ед Вуд». Знімати картину також буде творчий дует - Джон Рекуа і Гленн Фікарра, яких сценаристи мали намір залучити до її виробництва ще у 2013 році.

Заплутана історія з життя МакАфі лягла в основу статті в «Wired» - «Небезпечний: Всебічне розслідування життя Джона МакАфі», по якій Скотт Александер і Ларрі Карацевські написали сценарій, багатий чорним гумором, параноєю, зброєю, сексом і вбивством.
7295
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
11.22.63
Люцифер
Нарко
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно