,
Секс і Каліфорнія
Всі жінки відьми
Касл

Том Генкс написав військову драму «Грейхаунд»

Том Генкс написав військову драму «Грейхаунд» Том Генкс написав військову драму «Грейхаунд»
Том Генкс вирішив взяти участь у створенні нового проекту «Грейхаунд» (Greyhound).

Дія стрічки відбуватиметься під час Другої світової війни. Головному герою фільму - капітану американського ескадреного міноносця, що полює за німецькими підводними човнами в водах Атлантичного океану, доведеться мати справу не тільки з нацистами, а й з власними демонами.

Генкс написав сценарій драми, а також розмірковує про те, щоб виконати в ній головну роль. Постановкою фільму займеться Аарон ШнайдерПоховайте мене живим»), а продюсувати військову драму буде давній бізнес-партнер Генкса - Гарі Гоецман («Мовчання ягнят»).

Для Тома це не перший досвід створення сценаріїв. Раніше він писав тексти для своїх режисерських проектів «Те, що ти робиш» і «Ларрі Краун», а також для телевізійного серіалу «Брати по зброї».

Розробляють проект компанії Playtone Pictures та FilmNation.

Нагадаємо, що цієї осені Тома Генкса можна буде побачити одразу в двох фільмах: біографічній драмі «Саллі» та гостросюжетному трилері «Інферно».
6377
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Майстри сексу
Величне століття. Роксолана
Статус стосунків: усе складно
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно