,
Краще подзвоніть Солу
Відьми Іст-Енду
Край «Дикий Захід»

Том Генкс зіграє капітана корабля «Маєрск Алабама»

Том Генкс зіграє капітана корабля «Маєрск Алабама» Том Генкс зіграє капітана корабля «Маєрск Алабама» Том Генкс зіграє капітана корабля «Маєрск Алабама» Том Генкс зіграє капітана корабля «Маєрск Алабама»
Студії Sony Pictures вдалося роздобути Тома Генкса на роль капітана контейнеровоза «Маерск Алабама». Навесні 2009 року Річард Філліпс був захоплений у полон сомалійськими піратами, після чого написав книгу «Капітанський борг: Сомалійські пірати, морський спецназ і небезпечні дні в морі». Тепер вона буде екранізована.

8 квітня 2009 сомалійські пірати захопили судно «Маерск Алабама», що належало датської компанії і доставляє до Кенії гуманітарну допомогу. Екіпаж контейнеровоза був набраний в Америці, тому США вмить зайнялися звільненням своїх громадян. На допомогу «Алабамі» прийшов військовий корабель «Колін Райт», але капітан «Маєрск» залишився в руках піратів. Він був звільнений через кілька днів.

Том Генкс зіграє відважного капітана Філліпса - акторові сподобався сценарій Біллі Рея, автора «Ілюзії польоту» і «Великої гри». Також на рахунку Рея адаптація роману «Голодні ігри». Серед продюсерів стрічки - Скотт Рудін, Дена Брунетті і Кевін Спейсі, так що проект вже має солідний оскарівським потенціалом.

Тема сомалійських піратів цікавить Голлівуд вже давно. Так, в травні 2009 року Семюел Л. Джексон був приписаний до історії життя Ендрю Мвангури, кунійского експерта по піратству і парламентера.

Що ж стосується Тома Генкса, то зараз він знімається в екранізації роману «Моторошно голосно і захмарно близько». У нього в планах стрічка Кетрін Біґелоу «Сплячі пси», сімейна стрічка Jungle Cruise з Тімом Алленом, а в перспективі маячить повернення в образі Роберта Ленгдона в «Втрачений символ».
2666
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чужоземка
Захисники
Знебожені
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно