,
11.22.63
Дракони: Захисники Тупу
Хроніки Шаннари

Деніел Редкліфф і Закарі Куінто зіграють в драмі «Ми не забудемо»

Деніел Редкліфф і Закарі Куінто зіграють в драмі «Ми не забудемо» Деніел Редкліфф і Закарі Куінто зіграють в драмі «Ми не забудемо»
Деніел Редкліфф і Закарі Куінто підписалися на головні ролі в драмі «Ми не забудемо» (We Do Not Forget).

Заснована на реальних подіях стрічка розповість про війну хакерської групи Anonymous і мексиканського наркокартелю Лос-Сетас. Ворожнеча хакерів і Лос Сетас почалася після того, як в руки представників Anonymous потрапили 25 тисяч електронних листів членів уряду Мексики, в яких містилися дані про представників картелю. Незабаром один з активістів організації потрапив в полон до кримінального угруповання, після чого його однодумці пригрозили оприлюднити наявну у них інформацію. Подібний хід привів до розколу всередині спільноти, оскільки далеко не всі хакери горіли бажанням вступати в конфронтацію з наркобаронами. Ті, в свою чергу, вирішили найняти експертів з комп'ютерної безпеки і розправитися з анонімними хакерами.

Сценарій фільму написав Зак Хелм («Чарівна крамничка»), він же займеться постановкою картини. Продюсерські функції взяв на себе Антуан Фукуа («Стрілець», «Шульга»).

Початок зйомок запланований на кінець цього року.
7024
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Маніяк
Касл
Захисники
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно