,
КітПес
Рання пташка
Надприродне

Ліам Герріган зіграє в «Трансформерах 5»

Ліам Герріган зіграє в «Трансформерах 5» Ліам Герріган зіграє в «Трансформерах 5»
Актор Ліам Герріган, який грав Короля Артура в серіалі «Якось у казці», поповнив склад фантастичного блокбастера Майкла Бея «Трансформери: Останній лицар», де знову ж зіграє Короля Артура. Також у фільмі очікується поява чарівника Мерліна, проте актор на цю роль ще не підібраний.

Сюжет п'ятої частини франшизи досі невідомий. У головній чоловічій ролі знову з'явиться Марк Волберг, Джош Дюамель зіграє полковника Вільяма Леннокса, Тайрез Гібсон - сержанта Роберта Еппса, а Ізабела Монер нову героїню на ім'я Ізабела. Невідомі поки ролі виконають Джеррод Кармайкл, Сантьяго Кабрера і Ентоні Хопкінс.

Крім того, нас чекає повернення класичних Автоботів - Оптимуса Прайма, Бамблбі, Дрифта, Хот Рода, Кроссхейрса і Хаунда, до яких приєднається новенький трансформер на ім'я Сквікс. Підтверджено поява і трьох Десептіконов: Мегатрона, Баррікейда і Онслота.

В кінотеатрах «Трансформери 5» вийдуть 21 червня 2017 року.
6617
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Нескінченне кохання
Абатство Даунтон
Американці
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно