,
Абатство Даунтон
Табу
Картковий будинок

Ліам Хемсворт встав в ряд «Нестримних»

Ліам Хемсворт встав в ряд «Нестримних» Ліам Хемсворт встав в ряд «Нестримних» Ліам Хемсворт встав в ряд «Нестримних»
Актор Ліам Хемсворт, який грав в «Знаменні» і «Останній пісні», приєднався до акторського складу других «Нестримних».

Раніше циркулювали чутки (спровоковані не без допомоги висловлювання Дольфа Лундгрена), що більш молоде покоління у фільмі може уособлювати Ченнінг ТатумТренер Картер»), але, як стало ясно тепер, вони не виправдалися, бо кандидатура Хемсворта є затвердженою, а виробництво картини починається вже в жовтні поточного року в Болгарії. До того ж Хемсворт з'явиться в екранізації «Голодних ігор».

Не так давно свою участь в «Нестримних 2» підтвердили Арнольд Шварценеггер («Термінатор») і Брюс Вілліс, чиї епізодичні ролі будуть значно розширені. Крім того, головний ініціатор проекту Сільвестр Сталлоне засвідчив громадськість, що в стрічці знімуться Жан-Клод Ван Дамм (він втілить негативного персонажа, з яким у героя Сталлоне відбудеться значна сутичка) і Чак Норріс (щодо образу останнього поки нічого не відомо). Також переговори про роботу в сіквелі ведуть Ніколас Кейдж і Джон Траволта.

У першому фільмі грали такі зірки екшн-жанру, як Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стетхем, Міккі Рурк, Дольф Лундгрен, Джет Лі та інші. Правда, хто дійсно з них повернеться в нову картину, поки не уточнюється.

Реліз других «Нестримних» відбудеться 17 серпня 2012.
4790
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Грімм
Нескінченне кохання
Статус стосунків: усе складно
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно