,
І мертві підуть
Леді Баг та Супер-Кіт
Вейворд Пайнс

Майкл Фассбендер зіграє серійного вбивцю Йохана Унтервегера

Майкл Фассбендер зіграє серійного вбивцю Йохана Унтервегера Майкл Фассбендер зіграє серійного вбивцю Йохана Унтервегера Майкл Фассбендер зіграє серійного вбивцю Йохана Унтервегера
Майкл Фассбендер зіграє головну роль в кримінальному трилері «Вхід в царство тіней» (Entering Hades).

Сюжет фільму буде заснований на однойменному романі Джона Ліка, головним героєм якого став сумно відомий журналіст і серійний вбивця Йохан Унтервегер на прізвисько «Джек - поет». Проблеми з законом виникли у австрійця вже в підлітковому віці. До 24-х років на його рахунку було півтора десятка арештів за підозрою в скоєнні злочинів сексуального характеру. В середині 70-х поліції вдалося довести його причетність до вбивства 18-річної німкені Маргарет Шефер, після чого суд засудив його до довічного ув'язнення з можливістю подати апеляцію через 15 років. У в'язниці Йоханн почав писати оповідання та п'єси, а його автобіографія навіть стала національним бестселером. У 1990 році Йоханн був випущений на свободу, де його вже чекала посада ведучого кримінального шоу на місцевому телебаченні. Протягом двох років Унтервегер працював в країнах Європи і Північної Америки, вважаючись чи не найуспішнішим прикладом ефективності австрійської системи реабілітації ув'язнених. Однак вже незабаром поліції вдалося встановити, що весь цей час «Джек - поет» вів подвійне життя. В ході розслідування стало відомо, що в перший же рік після звільнення Унтервегер задушив щонайменше сім дівчат легкої поведінки. Незабаром до полювання за журналістом приєдналися агенти ФБР, запідозривши його у вбивстві трьох американських повій.

Спочатку сценарною адаптацією кримінального проекту займався Білл Вілер. Зараз його драматургію править Олександр Дінеларіс, один з чотирьох володарів сценарного «Оскара» за фільм «Бьордмен» і співавтор пригодницької драми «Легенда Г′ю Гласса».

Продюсерські функції візьмуть на себе Річард Сеперстін, Конор МакКохан і Деніел Еммерсон.
7155
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Цілком Таємно
Чорні вітрила
Знебожені
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно