,
Відьми Іст-Енду
Хроніки Шаннари
Розчарування

Брайан Кренстон і Кевін Харт зіграють в ремейку «1+1»

Брайан Кренстон і Кевін Харт зіграють в ремейку «1+1» Брайан Кренстон і Кевін Харт зіграють в ремейку «1+1» Брайан Кренстон і Кевін Харт зіграють в ремейку «1+1»
Брайан Кренстон і Кевін Харт виконають головні ролі в ремейку французької комедійної драми «1+1» (Intouchables).

У центрі сюжету оригінальної французької картини історія взаємин двох людей з абсолютно різних світів. Філіп - заможний аристократ, поціновувач мистецтва, який в результаті нещасного випадку стає інвалідом. Допомагаючи адаптуватися до життя в інвалідному кріслі, лікарі направляють до нього працівників по догляду за хворими. З усіх кандидатів Філіп обирає найдивнішого: молодого чорношкірого хлопця з паризьких нетрів, який нещодавно вийшов з в'язниці. І хоча героїв багато чого розділяє, проте, вони знаходять спільну мову, і прикутий до інвалідного крісла багатій отримує вірного товариша, здатного внести часточку пригод у сірі будні.

Сценарій нової версії напише Пол Фіг («Шпигунка», «Голий пістолет 33 1/3: Остання образа»). Очікується, що за постановку фільму, ймовірно за все, візьметься автор «7 днів і ночей з Мерилін» Саймон Кертіс.

Зйомки стрічки розпочнуться влітку цього року.

Вийшовши на екрани в 2011 році, «1+1» став касовим хітом, заробивши в світовому прокаті понад 426 мільйонів доларів (при бюджеті всього лише 12 млн). Фільм претендував на дев'ять нагород «Сезар», але в підсумку приніс перемогу тільки акторові Омару Сі. Крім того, картина номінувалася на «Золотий глобус» і BAFTA в категорії «Кращий фільм іноземною мовою».
9664
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чорні вітрила
Чорний список
Теорія великого вибуху
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно