,
Постукай в мої двері
Кохання напрокат
Нарко

Тім Бертон зніме продовження «Бітлджюса»

Тім Бертон зніме продовження «Бітлджюса» Тім Бертон зніме продовження «Бітлджюса»
Компанія Warner Bros. офіційно запропонувала Тіму Бертону режисерське крісло фільму «Бітлджюс 2» (Beetle Juice 2). Сценарій до нової картини написав Сет Грем-Сміт («Похмурі тіні», «Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів»).

«Бітлджюс» - фентезійна комедія Тіма Бертона, що розповідає про нещодавно померле подружжя (їх ролі виконали Алек Болдвін і Джина Девіс), які змушені залишитися жити у власному будинку у вигляді привидів. Між ними та новими мешканцями виникає конфлікт. Тому подружжя звертаються за допомогою до примарі Бітлджюса (Майкл Кітон), який обіцяє налякати і вигнати мешканців.

З фінансової точки зору «Бітлджюс» виявився вельми успішним - лише в США фільм заробив у прокаті 73 млн доларів (бюджет фільму 15 млн доларів). Крім того, у березні 1989-го картина отримала «Оскар» за кращий грим. Бертон хотів зняти продовження стрічки ще на початку 1990-х - тоді передбачалося, що в другій частині Бітлджюс відправиться на Гаваї. Однак ця картина так і не була запущена у виробництво.
2586
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Кохання Мер′єм
Гра престолів
Брати по зброї
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно