,
Статус стосунків: усе складно
Сини Анархії
Невгамовні

Х′ю Грант очолить розвідувальне управління

Х′ю Грант очолить розвідувальне управління Х′ю Грант очолить розвідувальне управління
52-річний Х'ю Грант погодився зіграти у комедійному бойовику Гая Річі «Людина з U.N.C.L.E.» (The Man from U.N.C.L.E.). Таким чином, британець приєднався до відносно «зеленого» акторського складу фільму, у який увійшли Генрі Кавілл, Армі Хаммер, Алісія Вікандер і Елізабет Дебікі.

Ідею фільму було взято з класичного шпигунського телесеріалу 60-х років, де мова піде про спеціальних агентів U.N.C.L.E. (United Network Command for Law and Enforcement) Наполеона Соло (Генрі Кавілл) та Іллю Курякіна (Армі Хаммер), які борються з кримінальною організацією T.H.R.U.S.H. (Technological Hierarchy for the Removal of Undesirables and the Subjugation of Humanity). Голову Управління військово-морської розвідки Великобританії зіграє Х'ю Грант.

Гай Річі займається постановкою за своїм сценарієм, який він писав разом з Лайонелом Вігремом («Шерлок Холмс»). Цей же тандем несе на собі продюсерські функції. Зйомки фільму плануються на вересень.
3046
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Абатство Даунтон
Пуститися берега
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно