,
Край «Дикий Захід»
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Стріла

Елізабет Дебікі

Елізабет Дебікі Елізабет Дебікі Елізабет Дебікі Елізабет Дебікі Елізабет Дебікі Елізабет Дебікі
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Elizabeth Debicki
Зріст: 1.90 м
Дата народження: 2 серпня, 1990 | лев
Місце народження: Париж, Франція
Жанри: Драма, трилер, комедія

Біографія:

Елізабет Дебікі (Elizabeth Debicki) народилася 24 серпня 1990 року у Парижі, де її батьки - професійні хореографи-танцюристи, працювали за контрактом. Через пять років сім'я Дебікі перебралася на батьківщину матері Елізабет - в Австралію. Оселившись у Мельбурні батько Елізабет влаштувався працювати в місцевий театр, мати відкрила школу танців, а сама дівчинка пішла вчитися в престижну школу Huntingtower School, яку закінчила з відзнакою. Після її закінчення Елізабет вступила у Вікторіанський коледж мистецтв при Університеті Мельбурна. Спочатку Елізабет мріяла стати балериної, як і її батьки, але навчаючись у коледжі вирішила освоїти акторську професію. У 2010 році Елізабет закінчила виш. За успішне навчання вона отримала премію імені Річарда Пратта.

У 2011 році відбувся її дебют у кіно. Елізабет Дебікі знялася в молодіжній стрічці режисера Стефана Елліотта «Весільний розгром» про веселе австралійське весілля. Гра молодої актриси привернула увагу відомого режисера База Лурмана і він запросив Елізабет у свій новий проект «Великий Гетсбі» - екранізацію однойменного роману Френсіса Скотта Фіцджеральда. Дебікі була у захваті, адже їй пощастило зніматися на одному знімальному майданчику з першими зірками Голлівуду - Леонардо ДіКапріо, Тобі Магвайр, Кері Малліган і Айлою Фішер. Роль Джордан Бейкер, принесла акторці перемогу в номінації «Найкраща жіноча роль другого плану» Австралійської академії кінематографа та телебачення (AACTA Awards).

У 2015 році з Елізабет Дебікі вийшло одразу три стрічки: екранізація шекспірівської п'єси «Макбет» Джастіна Курзеля, шпигунський фільм Гая Річі «Агенти А.Н.К.Л.» та біографічний трилер режисера Балтасара Кормакура «Еверест».

Крім роботи у кіно актрису запрошують на зйомки і у телесеріали. У 2014 році Елізабет з'явилася в одному з сезонів австралійського детективного серіалу «Рейк» з Річардом Роксбургом в головній ролі. У 2016 актриса бере участь у телесеріалах «Нічний адміністратор» за мотивами однойменного детективного роману Джона Ле Карре та кримінальному трилері «Випадок в Кеттерінгу».

У 2017 році Дебікі зіграла роль головної злодійки Аїши в другій частині стрічки Джеймса Ганна «Вартові Галактики», заснованній на однойменній серії коміксів Marvel. «Коли мене Джеймс покликав на цю роль я погодилася відразу, не роздумуючи. Та й хто б не погодився? Адже перша частина просто геніальна. Якби хто-небудь у всесвіті запитав би у мене: «Яку роль Marvel ти хочеш грати?». Я б відповіла, що хочу грати у «Вартових», - згадує актриса про те, як вона потрапила на роль нової антагоністки Пітера Квілла та його команди. Як і всі інші фільми кіновсесвіту Marvel, ця стрічка зібрала також зірковий склад - Кріс Пратт, Зої Салдана, Дейв Батіста, Він Дізель, Бредлі Купер, Курт Рассел і Сильвестр Сталлоне. Того ж року Елізабет Дебікі з'явилась в ще одній екранізації коміксів - фільмі Люка Бессона «Валеріан та місто тисячі планет». Вона озвучила персонаж Хабана Лимая.

У 2018 році Елізабет Дебікі глядачі можуть побачити у картинах: «Дихання» - австралійська драма заснована на однойменному бестселері Тіма Вінтона, трилері «Частка Бога» (який є продовженням фільму «Вулиця Монстро, 10»), кримінальній драмі «оскароносного» Стіва МакКвіна «Вдови», а також почути - актриса озвучила Мопсі, старшу сестру головного героя в комедійній анімації «Кролик Петрик».

Своє особисте життя актриса не афішує. Відомо, що Дебікі незаміжня й хлопця у неї теж немає. Проте, були чутки, що Елізабет зустрічалася зі своїми партнерами по знімальному майданчику Джейком ДжилленголомЕверест») і Томом ХіддлстономНічний адміністратор»), але ні підтверджень, ні спростувань цих слів немає.

Фільмографія:

2020 Вартові Галактики 3 / Guardians of the Galaxy Vol. 3 ... Ayesha
2018 Віта і Вірджинія / Vita and Virginia ... Virginia Woolf
2018 Вдови / Widows ... Alice
2018 Розповідь / The Tale ... Mrs. G
2018 Частка Бога / The Cloverfield Paradox ... Jensen
2018 Кролик Пітер / Peter Rabbit ... Mopsy
2017 7 from Etheria
2017 Дихання / Breath ... Eva
2017 Валеріан та місто тисячі планет / Valerian and the City of a Thousand Planets ... Emperor Haban-Limaï
2017 Вартові Галактики 2 / Guardians of the Galaxy Vol. 2 ... Ayesha
2016 Випадок в Кеттерінг / The Kettering Incident (серіал)
2016 Нічний адміністратор / The Night Manager (міні-серіал) ... Jed Marshall
2015 Еверест / Everest ... Caroline MacKenzie
2015 Агенти А.Н.К.Л. / The Man from U.N.C.L.E. ... Victoria Vinciguerra
2015 Макбет / Macbeth ... Lady Macduff
2013 Gödel Incomplete (короткометражний) ... Serita
2013 Великий Гетсбі / The Great Gatsby ... Jordan Baker
2011 Весільний розгром / A Few Best Men ... Maureen
2010 - ... Рейк / Rake (серіал) ... Missy
4912
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Краще подзвоніть Солу
Всі жінки відьми
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.