,
Еш проти Зловісних Мерців
Пані Фазілет і її доньки
Дракони: Захисники Тупу

Брайан Кірк поставить наукову фантастику з Кіану Рівзом

Брайан Кірк поставить наукову фантастику з Кіану Рівзом Брайан Кірк поставить наукову фантастику з Кіану Рівзом
Режисер Брайан Кірк, який брав участь у провідних серіальних проектах останніх років («Гра престолів» і «Підпільна імперія»), йде на підвищення. Кірку довірили перший на його рахунку великий повнометражний фільм - науково-фантастичну стрічку «Пасажири» (Passengers), головну роль в якій виконає Кіану Рівз.

Дія фільму відбувається на борту космічного корабля, що перевозить людей на далеку планету. Подорож, яка повинна зайняти не одне сторіччя, пасажири проводять в анабіозі, однак відбувається непередбачене - через комп'ютерний збій один з них прокидається на 90 років раніше терміну. Передчуваючи безрадісне життя і самотню смерть серед зірок, герой вирішує розбудити собі компаньйона. Вибір падає на молоду жінку, і незабаром між героями спалахує справжнє почуття.

Підготовка до зйомок цієї багатостраждальної картини має довгу історію. Її сценарій був написаний Джоном Спейтсом задовго до того, як він взявся за «Прометея». Матеріал дуже сподобався Рівзу, який відразу ж погодився на головну роль. У 2010 році до проекту в якості режисера був прикріплений Габріеле Муччіно, після чого робота над «Пасажирами» надовго зависла в повітрі. Незважаючи на три роки відстрочки, Кіану Рівз і сьогодні повний бажання зайнятися проектом.
2753
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Табу
11.22.63
Грімм
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно