,
Маніяк
Брати по зброї
Пуаро Агати Крісті

Вінс Вон претендує на роль у комедії «Відрядження»

Вінс Вон претендує на роль у комедії «Відрядження» Вінс Вон претендує на роль у комедії «Відрядження»
В той час, коли прем'єри фільмів «Папаша» і «Кадри» ще на підході, Вінс Вон вже підшукує собі нову комедію. Стало відомо, що актор вступив у переговори з приводу своєї участі у спільному проекті кінокомпаній New Regency і Escape Artists «Відрядження» (Business Trip).

Сценарій комедії написав Стів Конрад, («Синоптик», «В гонитві за щастям» і «Таємне життя Волтера Мітті»). Сюжет поки не розголошується, проте відомо, що головний герой - бізнесмен, що відправився у підприємницьких справах до Європи. Подорож, зрозуміло, перетворюється на хаос, який персонаж не забуде до кінця своїх днів.

Поки що основна інтрига проекту в тому, хто ж займе режисерське крісло. Продюсери фільму Тодд Блек, Стів Тиш і Джейсон Блументаль вже щосили працюють над пошуком гідного кандидата.
2816
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відкриття відьом
Величне століття. Нова володарка
Хроніки Шаннари
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно