,
Стародавні
11.22.63
Шерлок

Новий проект Тома Круза і Роберта Дауні

Новий проект Тома Круза і Роберта Дауні Новий проект Тома Круза і Роберта Дауні
Ведуться переговори з приводу участі суперзірок Голлівуду Роберта Дауні-мол. і Тома Круза в комедії з робочою назвою El Presidente. Дауні виступить в ролі екс-президента США, а Круз зіграє секретного агента, роль добре знайому йому по кіносерії «Місія нездійсненна».

У обох акторів за спиною свіжі масштабні блокбастери: у Тома Круза це бойовик «Місія нездійсненна: Протокол Фантом», в якому він виконав роль Ітана Ханта - спеціального агента засекреченого загону, - а у Дауні-мол. - фантастичний екшн «Месники», де актор зіграв супергероя Залізної людини. За сюжетом нової комедії, найгірший екс-президент США (Дауні-мол.) раптово виявляється в небезпеці, і на його порятунок приходить секретний спецагент ( Круз), який зовсім не в захваті від своєї нової місії.

Проектом повинна зайнятися студія Warner Brothers, а режисерське крісло займе Джей Роуч («Знайомство з Факерами», «Борат»).
2952
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Абатство Даунтон
Край «Дикий Захід»
Дві дівчини без копійчини
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно