,
Моє чуже життя
Сімпсони
Султан мого серця

У фільму «Касабланка» може з′явитися сіквел

У фільму «Касабланка» може з′явитися сіквел У фільму «Касабланка» може з′явитися сіквел
Warner Bros. розглядають можливість сиквела класичного фільму «Касабланка». Він буде заснований на написаному майже тридцять років тому сценарії автора оригінальної картини Говарда Коха, який в п'ятдесяті роки через політичні погляди був внесений до чорного список Голлівуду. Назва нової історії - «Повернення в Касабланку» (Return to Casablanca).

Героєм фільму стане син Ільзи і Ріка, а дія відбуватиметься в 1961 році. Річард народився вже в Америці і знав, що Ласло - не його справжній батько. Щоб дізнатися більше про людину, завдяки якому він і з'явився на світ, двадцятирічний Річард відправляється у Касабланку - тепер місто, яке повністю належить арабам, так як вишистів і німців звідси вигнали. У Касабланці процвітає громадянський рух під керівництвом арабської жінки на ім'я Джоан. Вона веде партизанську війну проти нацистських злочинців, оголошених поза законом. Річарду стає відома доля батька.

Відповідальної за проект студія призначила Касс Ворнер, яка є прямим нащадком засновників Warner Bros.
2300
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Майстри сексу
Безсоромні
Гільда
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно