,
Пуститися берега
Моє чуже життя
Нескінченне кохання

Оприлюднено сюжет фантастичного фільму «Гравітація»

Оприлюднено сюжет фантастичного фільму «Гравітація» Оприлюднено сюжет фантастичного фільму «Гравітація»
Кінокомпанія Warner Bros. оприлюднила сюжет фантастичного фільму Альфонсо Куарона «Гравітація», в якому головні ролі зіграють Джордж Клуні і Сандра Буллок.

Буллок зіграє роль доктора Райан Стоун, яка відправляється у свою першу подорож на орбіту на борту космічного корабля, яким керує ветеран Метт Ковальські (Джордж Клуні). Для нього цей політ повинен стати останнім.

Корабель зазнає аварію і обидва мандрівника виявляються наодинці з космічним простором без радіозв'язку з Землею і можливості повернутися назад. З кожним ковтком повітря їх все більше охоплює розпач і єдина надія на порятунок - це спроба проникнути ще глибше у відкритий космос.

Раніше повідомлялося, що зйомки фільму стартують навесні 2012 року. Сам Куарон обіцяв, що це буде самий «вражаючий проект, присвячений космосу».
2684
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американці
Діагноз - майже не закохані
КітПес
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно