,
Баффі - переможниця вампірів
Доктор Хаус
Відкриття відьом

По фільму «Той, що виганяє диявола» знімуть серіал

По фільму «Той, що виганяє диявола» знімуть серіал По фільму «Той, що виганяє диявола» знімуть серіал
По фільму 1973 року «Той, що виганяє диявола» знімуть міні-серіал. Передбачається, що він буде складатися з 10 серій. На даний момент невідомо, на якому телеканалі показуватимуть проект. Цю новину повідомляє видання The Wrap.

Серіал, який збирається знімати режисер Шон Деркін, розповість про одержиму дияволом дівчинку та її сім'ю, яка всіма силами намагається допомогти своїй дитині.

Оригінальний фільм «Той, що виганяє диявола» вийшов в 1973 році і 10 разів був номінований на премію «Оскар», дві номінації з яких він виграв: за кращий адаптований сценарій і кращий звук.

Нагадаємо, що фільм був знятий за однойменним романом Пітера Блетті.
5410
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Стріла
Чужоземка
Злі пташки
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно