,
Всі жінки відьми
Стріла
Моє чуже життя

Каскадер стрибнув з гелікоптера без парашута

Каскадер стрибнув з гелікоптера без парашута Каскадер стрибнув з гелікоптера без парашута Каскадер стрибнув з гелікоптера без парашута
Британський каскадер Гері Коннері, дублер зірок у фільмах про Бетмена, Гаррі Поттера, Індіані Джонса та інших, виконав унікальний трюк.

Як повідомляє видання NY Times, він став першою людиною в історії, яка вчинила стрибок з висоти близько кілометра без використання парашута.

На 42-річному каскадері був надітий спеціальний костюм, за допомогою якого він летів. В процесі 40-секундного польоту він набрав швидкість більше 100 кілометрів на годину і успішно приземлився в обраній точці на картонні коробки.

"Звичайно, я боявся. Тут не може бути сумнівів. Проте я використав свій страх і зміг контролювати його", - прокоментував Гері Коннері результат експерименту.

2243
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Величне століття. Нова володарка
Закон і порядок. Спеціальний корпус
КітПес
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно