,
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Гострі козирки
Життя з Луї

Розкрито таємницю батьківщини сімейства Сімпсонів

Розкрито таємницю батьківщини сімейства Сімпсонів Розкрито таємницю батьківщини сімейства Сімпсонів
Творець популярного анімаційного серіалу «Сімпсони» Метт Гроунінг розкрив одну з головних таємниць свого проекту: розповів, де саме знаходиться рідне місто легендарного сімейства.

"Спрінґфілд був названий на честь Спрінґфілда, штат Орегон. Пояснення цьому дуже просте. У дитинстві я дивився телевізійне шоу під назвою "Тато знає краще", дія якого відбувалося в Спрінґфілді. Для мене це було відкриттям, тому що я щиро вірив, що мова йде про сусідньому з моїм Портлендом місто. Потім, звичайно, я зрозумів, що місто вигадане, я також дізнався, що Спрінґфілд - одне з найпоширеніших у США назв. Тому, створюючи серіал, я думав: "Чудово, нехай всі вважають, що це саме їх Спрінґфілд", - сказав Гроунінг.

Нагадаємо, що в кінці 2011 року стало відомо, що серіал буде продовжений ще на два сезони.
2666
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Касл
Флінстоуни
Американська історія злочинів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно