,
Еш проти Зловісних Мерців
Султан мого серця
Сини Анархії

Прем′єру серіалу про одного з персонажів «Пуститися берега» відклали до 2015 року

Прем′єру серіалу про одного з персонажів «Пуститися берега» відклали до 2015 року Прем′єру серіалу про одного з персонажів «Пуститися берега» відклали до 2015 року
Планувалося, що телевізійний проект «Краще подзвоніть Солу» (Better Call Saul) вийде в листопаді 2014 року, проте американська мережа кабельного мовлення АМС прийняла рішення перенести реліз. Крім того, серіал буде продовжений на другий сезон, що складається з 13 епізодів, - він стартує на початку 2016 року.

Новий серіал розповість про життя і роботу адвоката Соула Гудмена до знайомства з головним героєм оригінальної історії Волтером Вайтом. Роль Соула знову виконує Боб Одеркерк.

Шоу «Краще подзвоніть Солу» включатиме 23 серії. Зараз ведуться зйомки першого сезону серіалу в Альбукерке в Нью-Мексико. Над проектом працює творча команда «Пуститися берега» - його творець Вінс Гілліган і головний сценарист Пітер Гулд.

Нагадаємо, що серіал «Пуститися берега» вийшов у 2008 році і швидко знайшов популярність, отримавши п'ять премій «Еммі», в тому числі за кращий драматичний серіал. Останній епізод подивилися більше 10 мільйонів телеглядачів.
6292
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гріфіни
Південний Парк
Нарко
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно