,
Знебожені
Люцифер
Гра престолів

Джеймс Кемерон звинувачений у крадіжці ідеї «Аватара»

Джеймс Кемерон звинувачений у крадіжці ідеї «Аватара» Джеймс Кемерон звинувачений у крадіжці ідеї «Аватара» Джеймс Кемерон звинувачений у крадіжці ідеї «Аватара»
Колишній співробітник студії Джеймса Кемерона Lightstorm Entertainment Ерік Райдер подав позов до Верховного суду Лос-Анджелеса, в якому звинуватив знаменитого режисера в крадіжці ідей, які лягли в основу сюжету фільму «Аватар». Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Як стверджує позивач, ще в 1999 році він написав фантастичне оповідання під назвою «KRZ 2068», а також створив цілий ряд ескізів, описів і моделей для «перспективного стереоскопічного епіка на природоохоронну тему».

У творі, нібито, йшлося про те, як якась корпорація займається видобутком корисних копалин на одній із місяців віддаленої планети. Головними героями були шпигун компанії, а також антропоморфні істоти, що населяли планету. Сюжет будувався навколо роману шпигуна і тубілки , в результаті якого герой стає лідером повстання аборигенів проти загарбників.

За словами Райдера, керівництво компанії закрило проект, тому що в той час нікому не був потрібен фільм на цю тему.

Зазначимо, що сам Кемерон неодноразово говорив, що виношував ідею «Аватара» ще з середини 90-х років минулого століття, проте тоді не існувало технічної можливості реалізувати такий проект. Нагадаємо також, що Райдер не перший, хто звинувачує режисера в плагіаті. Раніше всі претензії відкидалися судами як безпідставні.
2611
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Майстри сексу
Сліпа зона
Ми - такі
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно