,
Рання пташка
Південний Парк
Пригоди Джекі Чана

Джеймс Кемерон запропонував нову «Фантастичну подорож»

Джеймс Кемерон запропонував нову «Фантастичну подорож» Джеймс Кемерон запропонував нову «Фантастичну подорож» Джеймс Кемерон запропонував нову «Фантастичну подорож»
Сюжет рімейка фільму «Фантастична подорож», постановником якого все ще числиться Шон Леві, буде значно відрізнятися від оригіналу. Як повідомляє ресурс Deadline, про це розповів продюсер проекту Джеймс Кемерон.

За його словами, він запропонував режисерові абсолютно нову концепцію. «Мені здається, що це повинна бути свого роду любовна історія. Шон оцінив мою ідею», - сказав Кемерон.

Передбачається, що сюжет будуватиметься навколо вченого, який переживає не найкращі часи свого шлюбу. Проте, коли дружина головного героя виявляється смертельно хворою, він приймає рішення скористатися одним зі своїх винаходів, що дозволяє зменшувати об'єкти у багато разів, і, проникнувши в організм жінки, усунути причину недуги. Найцікавіше починається, коли він проникає в мозок дружини.

Зазначимо, що в оригінальному фільмі хворим виявився сам вчений, а його порятунком займалася група колег.

Раніше повідомлялося, що для створення картини буде використовуватися знімальний комплекс «Аватара». Чи залишиться Шон Леві на посаді режисера, поки неясно. У його планах досить багато цікавих проектів, насамперед, сіквел «Живої сталі».

2652
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відкриття відьом
Величне століття. Роксолана
Друзі
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно