,
Коломбо
Останнє королівство
Як козаки...

BBC і HBO об′єднали зусилля заради теледрами «Nemesis»

BBC і HBO об′єднали зусилля заради теледрами «Nemesis» BBC і HBO об′єднали зусилля заради теледрами «Nemesis»
Незалежна продакшн-компанія Kudos у співпраці з Big Light Productions і HBO запустила зйомки шпигунської драми «Nemesis» («Відплата») для BBC.

Сюжет нового британського серіалу розповість про працівницю приватного розшукового агентства Саманту, що пережила замах на вбивство, яке, як вона підозрює, організував хтось із її ж співробітників. В обстановці недовіри їй належить займатися далі своїми робочими обов'язками ...

Центральну героїню грає Меліса ДжорджАнатомія Грейс», «30 днів ночі»): американська актриса погодилася заради цього мотатися з Нью-Йорка до Лондона, і каже, що їй дісталася «роль всього її життя». Раніше на партію Саманти розглядалася Джилліан Андерсон.

Френк Спотніц («Цілком Таємно») напише сценарій 8-ми епізодів, які складуть перший сезон. Режисер проекту С.Дж. Кларксон («Тост»). Географія зйомок передбачає локації в Шотландії, Лондоні і Марокко. Прем'єра серіалу ймовірно відбудеться в 2012 році.
2348
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
І мертві підуть
КітПес
Крила кохання
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно