,
Надприродне
Майстри сексу
Секс і Каліфорнія

Чому Девід Фінчер відмовив Скарлет Йоганссон

Чому Девід Фінчер відмовив Скарлет Йоганссон Чому Девід Фінчер відмовив Скарлет Йоганссон Чому Девід Фінчер відмовив Скарлет Йоганссон Чому Девід Фінчер відмовив Скарлет Йоганссон Чому Девід Фінчер відмовив Скарлет Йоганссон
Зіграти хакершу Лісбет Саландер у Девіда Фінчера в екранізації роману Стіга Ларссона «Дівчина з татуюванням дракона» хотіли чи не всі молоді акторки Голлівуду. Серед них була і Скарлет Йоганссон, чия проба сподобалася режисеру, але він відмовив актрисі по одній дуже простій причині.

«Ми бачили дуже багато чудових актрис, - говорить Фінчер в інтерв'ю журналу «Vogue». - Скарлет Йоганссон була чудова. Записала відмінну пробу. Але зі Скарлет є така біда: дивишся на неї і чекаєш, коли ж вона роздягнеться». Таким чином, Йоганссон стала жертвою своєї зовнішності - актриса виявилася надто сексуальна для ролі.

Розповідаючи про свою героїню, режисер проводить цікаву аналогію. «Саландер повинна бути схожа на E.T. з «Інопланетянина» Спілберга. От якщо б усі побачили фігурки E.T. до прем'єри фільму, то не зрозуміли б, що це таке. Але коли E.T. ховається під столом, а потім починає тягати Reese's Pieces, то ви вже любите його! Ось з Саландер має бути те ж саме».

Руні Мара, яка отримала роль Лізбет, була фавориткою Фінчера з самого початку кастингу. Режисер знімав її в «Соціальній мережі», та й проба, записана актрисою, виявилася найбільш видатною. Однак за Руні Фінчеру довелося довго боротися. Весь цей час Мара терпляче чекала, коли продюсери зважаться затвердити невідому актрису на роль в одному з самих очікуваних проектів 2011 року.

У день, коли Мара отримала роль, Фінчер викликав актрису в свій офіс і попросив сфотографуватися на мотоциклі. «В той момент я вже була готова плюнути на все і звалити, - говорить Руні. - Думала: або я тобі потрібна, чи ні. Мені треба якось жити далі. І ось тоді він посадив мене навпроти і прочитав довгу лекцію про те, що може бути поганого з актрисою, яка зіграє цю роль. Сказав щось на кшталт: "Вів'єн Лі приголомшливо зіграла в «Трамваї "Бажання"», але вона завжди була і буде Скарлетт О'Хара. І ти повинна бути готова до цього».

До того як знятися в «Дівчині», найбільшою роллю Руні Мари була поява в ремейку «Кошмару на вулиці В'язів». «Я ненавиділа цей фільм, - зізнається Мара. - Тоді я подумала: якщо мені як актрисі будуть доступні тільки такі ролі, то треба подумати про зміну професії. А потім я отримала сценарій «Соціальної мережі»».

«Дівчина з татуюванням дракона» виходить в США 21 грудня 2011-го.
3101
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Поліція Парадайз
Гріфіни
Царство
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно