,
Злюки бобри
Дракони: Захисники Тупу
Розчарування

Руні Мара зіграє в драмі «Будинок на небесах»

Руні Мара зіграє в драмі «Будинок на небесах» Руні Мара зіграє в драмі «Будинок на небесах»
Американська актриса Руні Мара зніметься в головній ролі екранізації роману Аманди Ліндаут «Будинок на небесах» (A House in the Sky).

Сюжет майбутнього фільму розповість про викрадення канадської журналістки Аманди Ліндаут сомалійськими повстанцями в Могадішо в 2008 році. Аманда провела в полоні 15 місяців, протягом яких її тримали закутою у ланцюги, майже не годували і піддавали жахливим приниженням.

Мемуари Ліндаут, які вона написала разом з колегою Сарою Корбетт, були опубліковані в 2013 році і стали бестселером. Руні Мара збирається не тільки зіграти головну роль, Аманди Ліндаут, а й взяти участь у продюсуванні картини.

Нагадаємо, що минулого року Руні Мара була задіяна у трьох картинах: кримінальній драмі «Несвяті» Девіда Лоурі, трилері Стівена Содерберга «Побічний ефект» і оскароносній фантастичній драмі «Вона» Спайка Джонса.
5838
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Як козаки...
Хроніки Шаннари
Пригоди Мерліна
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно