,
Злі пташки
Відкриття відьом
11.22.63

Джастін Тімберлейк

Джастін Тімберлейк Джастін Тімберлейк Джастін Тімберлейк Джастін Тімберлейк Джастін Тімберлейк Джастін Тімберлейк Джастін Тімберлейк Джастін Тімберлейк Джастін Тімберлейк Джастін Тімберлейк Джастін Тімберлейк Джастін Тімберлейк Джастін Тімберлейк
Коротка біографія:

Рід занять: Актор, продюсер
Ім'я (лат.): Justin Timberlake
Зріст: 1.82 м
Дата народження: 31 січня 1981 | водолій
Місце народження: Мемфіс, Теннессі, США
Жанри: Драма, комедія, трилер
Дружина: Джессіка Біл

Біографія:

Джастін Рендалл Тімберлейк народився 31 січня 1981 року у Мемфісі, штат Теннессі. Його кумиром у дитинстві став Майкл Джексон. Хлопчик всіляко наслідував його, захоплювався музикою і танцями.

Перші кроки у своїй кар'єрі Джастін зробив у віці вже 12 років, взявши участь у телевізійному шоу «Mickey Mouse Club», де він познайомився зі своїм майбутнім товаришем по групі «N'Synс» Джей Сі Чейсізом, а також з Брітні Спірс і Крістіною Агілерою, яким теж судилося стати музичними зірками.

У 1997 році Джастін починає роботу у групі «N'Sync» (працювали з молодими талантами продюсери завжди тримали під пильною увагою «Клуб Міккі Мауса», вони вирішили створити новий бойз-бенд і вибрали в учасники Джастіна і Джей Сі Чейсіза, а потім доповнили склад ще кількома підлітками).

Тімберлейк був наймолодшим учасником колективу, тому йому доводилося встигати не лише виступати, а й навчається у двох школах - звичайною і акторською.

У 1998 році «N'Sync» випустили свій дебютний альбом з простою назвою «N'Sync».

Незважаючи на те, що диск відразу ж потрапив на перші рядки американських чартів, по-справжньому його оцінили лише через два роки (можливо, з тієї причини, що спочатку продюсери приділяли недостатню увагу розкручуванню групи на телебаченні і економили на рекламі альбому).

Але у 2000 році, коли кліпи «N'Sync», почали крутити по MTV, у світі було продано більше 10 мільйонів копій цієї платівки, подвоює їхній успіх, альбом «No Strings Attached», який вийшов в тому ж році

Багато у чому завдяки своєму бурхливому роману з Брітні Спірс (відносини були оприлюднені в 2001 році) Тімберлейк стає самим знаменитим учасником групи. Втім, його миловидна зовнішність теж зіграли свою роль - саме у Джастіна було більше фанаток, ніж у будь-якого учасника «N'Sync».

Продюсери групи зметикували, що в групі з'явився улюбленець публіки, і стали віддавати Тімберлейку все більше вокальних партій, а в кліпах ставити юнака на передній план.

У 2001 році виходить черговий альбом «N'Sync» під назвою «Celebrity», в якому повністю розкрився талант Тімберлейка як автора і виконавця пісень. Хіт «Pop» став найвдалішим синглом 2001 року і отримав чотири нагороди MTV.

Джастін розуміє, що вся слава, що припала на «Pop», його рук справа (відверто кажучи, решта учасників виступили під час запису пісні практично на підспівках, а в кліпі склали задній план). Швидше за все, саме в той момент Джастіна вперше відвідала думка про сольну кар'єру.

У 2002 році після світового турне з групою «N'Sync» Джастін голосно розлучається з Брітні. До речі, при розриві з поп-принцесою Тімберлейк повів себе вкрай дивно: навіщо-то оприлюднив інтимні подробиці відносин (передав в пресу деякі листи Брітні і зробив заяву про те, що саме він був першим чоловіком у Спірс) і постійно повторював у інтерв'ю, що екс-гьорлфренд його неодноразово зраджувала (як саме - до цих пір загадка).

Потім Джастін заявляє про те, що збирається зайнятися сольною кар'єрою і вже до кінця 2001 року представляє на суд публіки дебютний альбом «Justified», у записі якого йому допомагали багато відомих музикантів.

Сольна робота повністю відрізнялася за своїм звучанням від того, чим Джастін займався в групі (після відходу Тімберлейка «N'Sync», зрозуміло, розпалися, але учасники колективу до цих пір знаходяться в дружніх відносинах).

У 2003 році на щорічній церемонії вручення нагород MTV Video Music Awards Тімберлейк був удостоєний одразу три нагороди - кліп «Cry Me a River» отримав приз у номінаціях: «Краще чоловіче відео» і «Краще поп-відео», а кліп на пісню «Rock Your Body »став переможцем у номінації« Краще танцювальне відео ».

До речі, після виходу на музичні канали кліпу «Cry Me a River» вже сама Брітні Спірс влаштувала скандал в пресі: зірка заявила, що Джастін спеціально підібрав для свого відео дівчину, дуже схожу на неї (за сюжетом ця героїня виявляється кинутою Джастіном), але Тімберлейк тоді промовчав.

Свою бурхливу енергію Джастін направляє не тільки на сольну музичну кар'єру, він стає співвласником мережі ресторанів, знімається в кіно, а також бере участь в якості запрошеного артиста на записах багатьох музикантів.

У 2005 році Тімберлейк вирішив зайнятися продюсуванням молодих команд і заснував власний лейбл JayTee Records. Першим артистом, з яким він підписав контракт, став репер Джошуа Бі.

Скандальну поведінку зірки теж не залишається без уваги (Джастін стає постійним героєм преси, що тільки додає йому популярності).

Приміром, виступаючи з Джанет Джексон під час перерви в грі Суперкубка з американського футболу, він настільки захопився, що під час танцю зірвав зі співачки частину топа, що прикривав її груди. Пізніше він вибачився, запевнивши всіх, що зробив це ненавмисно.

Але Джастіну ніхто не повірив, і в результаті кризи навколо цього інциденту скандалу, і Джанет Джексон, і Тімберлейку заборонили з'являтися на церемонії вручення «Греммі» без офіційних вибачень і підписаного обома документа, що подібного на церемонії не повториться.

Джанет відмовилася, а Джастін опублікував письмове вибачення і в результаті був допущений на церемонію, де отримав одразу дві премії - за кращий чоловічий поп-вокал на альбомі «Justified» і за кращий чоловічий поп-вокал у пісні «Cry Me a River».

Що стосується кар'єри в кіно, то Джастін, почавши з маленьких епізодичних ролей, поступово доріс до повноцінних ролей. У поліцейському трилері «Едісон» він виконав роль молодого журналіста. Причому при підготовці до ролі він довгий час стажувався в редакції однієї з великих американських газет.

У 2006 році вийшла драма «Альфа Дог», заснована на біографії наркоторговця. Критики дуже схвально оцінили роботу Джастіна в цій картині.

У наступному, 2007 році, побачили світ дві музичні картини з його участю: футуристичний мюзикл «Southland Tales», знятий і музична драма «Black Snake Moan».

Також у 2007 році Тімберлейк озвучив молодого короля Артура в мультфільмі «Шрек-3», до роботи над яким його привабила його нова офіційна дівчина, актриса Кемерон Діаз.

У 2006 році вийшов другий альбом Тімберлейка під назвою «FutureSex / LoveSounds». У роботі над платівкою були залучені відомі продюсери та музиканти. Успіх був грандіозним - за перший тиждень продажів було продано понад півмільйона копій платівки. Тоді Джастін виступив із заявою, що не має наміру в найближчому майбутньому відволікатися від музики на користь кіно.

На початку 2007 року Джастін і актриса Кемерон Діаз офіційно оголосили про припинення відносин. Ходили наполегливі чутки про те, що Тімберлейк кинув подружку виключно з тієї причини, що його мама не схвалювала Кемерон (актриса майже на десять років старше Джастіна).

А все літо і осінь 2007 року гриміла пісня «Give It To Me», при записі якої Джастін працював з Тімбаленд (Timberland) та Неллі Фуртадо.

Папарацці з подвоєною енергією почали стежити за виконавцем, адже всі навколо хотіли знати, хто стане новою подругою знаменитості міжнародного масштабу, чиї музичні твори не полишають хіт-парадів.

Черговий обраницею Тімберлейка стала актриса Джесіка Біл. Правда, стосунки пари нестійкі - вони часто не бачаться тижнями. На початку 2008 року стали ходити чутки, що Тімберлейк підкорив серце актриси Кейт Хадсон, але обидві зірки спростували цю інформацію.

За прикладом багатьох зірок шоу-бізнесу. Джастін подався в дизайнери - влітку 2007 року він відкрив магазин своєї марки одягу William Rast в Лондоні (до слова, Тімберлейк не раз потрапляв у список найстильніших людей планети).

У 2008 році особа Тімберлейка з'явилося на рекламних постерах нових духів Givenchy.

Що стосується музики, то в 2008 році Джаст відзначився у всіх чартах піснею «4 minutes», записаної в дуеті з поп-королевою Мадонною. Багато критиків заявили, що композиція стала хітом в першу чергу завдяки Тімберлейку.

Також Джастін знявся в кліпі Ріанни на пісню «Rehab».

Не залишає Джастін і зйомки в кіно: у 2008 році на екрани вийшла картина «Секс-гуру», в якому Джастін зіграв разом з Майком Майерсом та Джесікою Альбою.

Весь кінець 2008 року в пресі ходили наполегливі чутки про те, що Тімберлейк і його подруга, актриса Джесіка Біл, ось-ось оголосять про заручини. У 2011 році вони офіційно заявили ЗМІ, що розлучилися, але залишилися друзями. Але кілька місяців по тому вони возз'єдналися і Джастін зробив Джесіці пропозицію. Це сталося під час різдвяних канікул, які вони проводили у штаті Вайомінг. 19 жовтня 2012 Джастін і Джессіка таємно одружилися в Італії.

Фільмографія:

Остання крапля / The Last Drop
2013 Сліпа удача / Runner, Runner ... Richie Furst
2013 Всередині Льюїна Девіса / Inside Llewyn Davis ... Jim Berkey
2012 Кручений м'яч / Trouble with the Curve ... Johnny
2011 Час / In Time ... Will Salas
2011 Друзі по сексу / Friends with Benefits ... Dylan
2011 Училка / Bad Teacher ... Scott Delacorte
2010 Ведмідь Йогі / Yogi Bear ... Boo Boo, озвучення
2010 Соціальна мережа / Social Network, The ... Sean Parker
2009 - ... Шоу Клівленда / Cleveland Show, The (серіал) ... Paul / Booger, озвучення
2009 Відкрита дорога назад / Open Road, The ... Carlton Garrett
2008 Секс Гуру / Love Guru, The ... Jacques Grande
2007 Шрек Третій / Shrek the Third ... Artie, озвучення
2006 Стогін чорної змії / Black Snake Moan ... Ronnie
2006 Казки півдня / Southland Tales ... Private Pilot Abilene
2006 Альфа Дог / Alpha Dog ... Frankie Ballenbacher
2005 Елтон Джон: червоне піаніно / Elton John: The Red Piano (ТБ) ... Young Elton John
2005 Едісон / Edison ... Pollack
2003 Toronto Rocks / Toronto Rocks (ТБ) ... Performer
2003 Літня музико-манія / Summer Music Mania 2003 (ТБ) ... Performer
2001 N'Sync: The Road to Celebrity / N'Sync: The Road to Celebrity (ТБ) ... Performer
2000 Воля випадку / Longshot ... Valet
2000 Вони помінялися місцями / Model Behavior (ТБ) ... Jason
1999 Miss Teen USA Pageant, The / Miss Teen USA Pageant, The (ТБ) ... Performer
1999 ABC 2000: The Millennium / ABC 2000: The Millennium (ТБ)
1994-2003 Дотик ангела / Touched by an Angel (серіал) ... Street Performer
1975 - ... Суботнім вечором в прямому ефірі / Saturday Night Live (серіал) ... Musical Guest

Продюсер:

2009 Стільниковий / Phone, The (серіал) ... виконавчий продюсер

Нагороди та премії:

Еммі, 2011 рік
Переможець: Кращий запрошений актор у комедійному серіалі («Суботнім вечором в прямому ефірі»)

Премія Гільдії акторів, 2011 рік
Номінації: Кращий акторський склад («Соціальна мережа»)

Еммі, 2009 рік
Переможець: Кращий запрошений актор у комедійному серіалі («Суботнім вечором в прямому ефірі»)

Премія каналу «MTV», 2007 рік
Номінації: Прорив року («Альфа Дог»)
15449
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Секс і Каліфорнія
Статус стосунків: усе складно
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.