,
Пригоди Джекі Чана
Гільда
Рання пташка

Ванесса Гадженс

Ванесса Гадженс Ванесса Гадженс Ванесса Гадженс Ванесса Гадженс Ванесса Гадженс
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Vanessa Hudgens
Зріст: 1.60 м
Дата народження: 14 грудня 1988 | стрілець
Місце народження: Салінас, Каліфорнія, США
Жанри: Комедія, сімейний, ток-шоу

Біографія:

Ванесса Гадженс з'явилася на світ в найпростішій американській сім'ї, ставши старшою сестрою. До речі, сестра Ванесси, молодшенька Стела, теж знімається у фільмах.

Сім років Ванесса Гадженс провчилася в Orange County High School of Arts, але гра в театрі більше захоплювало дівчинку. З 8 років Ванесса Гадженс брала участь у музичних театральних постановках в якості співачки, а програму старших класів проходила на домашньому навчанні.

Сім'я майбутньої зірки переїхала до Лос-Анджелесу з маленького містечка, в якому виросла Ванесса, тільки тоді, коли дівчинка успішно пройшла прослуховування на комерційне телебачення, де була представлена ​​в якості моделі для реклами молодіжного одягу. Там же Ванесса Гадженс брала участь у зйомках різних ТВ-шоу. Але найпершою значущою, що запам'ятовується роллю для Ванесси Гадженс стала роль у фільмі «Тринадцять», який і став її квитком у подальший світ кіно.

Найбільш помітною роллю Ванесси стала робота в фільмі «Шкільний мюзикл». Завдяки студії Disney, яка подарувала їй популярність, компанія Old Navy уклала з Ванессою Гадженс контракт, який передбачав зйомки актриси в декількох рекламних роликах.

Продовжуючи зніматися для «Діснея», Ванесса Гадженс стає відомою і як співачка, починаючи свою сольну кар'єру. І ось вже в першій половині 2006 року записує свій дебютний альбом під назвою V.

У серпні 2007 року Ванесса Гадженс була визнана кращою співачкою-новачком на Teen Choice Awards. Ще через рік випустила альбом Identified.

Незважаючи на юний вік і невеликий досвід, Ванесса примудрилася стати жертвою двох гучних скандалів - в 2007 і 2009 роках. Справа в тому, що в 2007-му в Інтернеті з'явилися знімки голої дівчини, які були призначені для приватного перегляду. Багато хто думав, що цей скандал стане фатальним для Ванесси Гадженс, але компанія «Дісней» заявила, що вони мають намір продовжувати співпрацю з Ванессою Гадженс.

Але ось через кілька років в Інтернеті з'явилися нові фотографії голої Ванесси, які були зроблені вже на телефон самої ж дівчиною. Незважаючи на те що дівчина вже сотні разів вибачилася перед громадськістю, в 2010 році вона зізнавалася, що все ще страждає з-за цих двох фотоскандалов.

Що стосується відносин юної теледіви з молодими людьми, то варто зазначити: у 2007 році акторка публічно заявила про свій роман із партнером по фільму «Шкільний мюзикл» Заком Ефроном. Їхні стосунки були спокійними, не рахуючи того, що в пресі з'являлися кілька разів згадки про те, що дівчина вагітна, але в 2009-му пара оголосила про свій розрив, і чутки про дитину не підтвердилися.

Фільмографія:

2015 Велика міграція / The Great Migration ... Janis, озвучення
2014 Хапай і біжи / The Kitchen Sink
2013 Подаруй мені притулок / Gimme Shelter ... Agnes 'Apple' Bailey
2013 Мачете вбиває / Machete Kills ... Cereza
2013 Мерзла земля / The Frozen Ground ... Cindy Paulson
2012 Відв'язні канікули / Spring Breakers ... Candy
2011 Страшно гарний / Beastly ... Lindy
2011 Подорож 2: Таємничий острів / Journey 2: The Mysterious Island ... Кейлені
2011 Заборонений прийом / Sucker Punch ... Блондинка
2009 Бендслем / Bandslam ... Sa5m
2008 Шкільний мюзикл: Випускний / High School Musical 3: Senior Year ... Ґабріелла Монтез
2007 Шкільний мюзикл: Канікули / High School Musical 2 (ТБ) ... Ґабріелла Монтез
2006 Шкільний мюзикл / High School Musical (ТБ) ... Ґабріелла Монтез
2005-2007 Всі тіп-топ, або життя Зака і Коді / Suite Life of Zack and Cody, The (серіал) ... Коррі
2005 - ... Робоцип / Robot Chicken (серіал) ... Лара Лор-Ван / Ерін Есурансе, озвучення
2004 Провісники бурі / Thunderbirds ... Тінтін
2004-2005 Пятерняшкі (серіал) / Quintuplets ... Кармен
2004-2007 Дрейк і Джош / Drake & Josh (серіал) ... Ребекка
2003 Тринадцять / Thirteen ... Ноель
2002-2006 Still Standing / Still Standing (серіал) ... Тіффані
2002-2003 Забійний відділ / Robbery Homicide Division (серіал) ... Ніколь
2000-2003 Брати Гарсіа / Brothers Garcia, The (серіал) ... Ліндсей

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2009 рік
Номінації: Кращий поцілунок («Шкільний мюзикл: Випускний»); Прорив року: Краща актриса («Шкільний мюзикл: Випускний»)
11122
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Якось у казці
Хроніки Шаннари
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.