,
Гра престолів
Люцифер
Леді Баг та Супер-Кіт

«Американська історія злочинів» продовжена на третій сезон

«Американська історія злочинів» продовжена на третій сезон «Американська історія злочинів» продовжена на третій сезон «Американська історія злочинів» продовжена на третій сезон «Американська історія злочинів» продовжена на третій сезон
Канал FX продовжив серіал-антологію «Американська історія злочинів» на третій сезон.

Отримавши назву «Версаче / Кьюнанен», третья частина серіалу буде заснована на книзі журналістки видання «Vanity Fair» Морін Орт «Вульгарні милості», і розповість про вбивство відомого італійського модельєра і дизайнера Джанні Версаче. Вранці 15 липня 1997 року «імператор моди» був убитий двома пострілами в голову на порозі свого розкішного особняка в Майамі. Злочин було скоєно серійним вбивцею Ендрю Кьюнаненом - 27-річним білим американцем, що заробляв на життя проституцією. Він підозрювався в скоєнні 4-х убивств і був включений у складений ФБР список 10 найнебезпечніших злочинців. Через вісім днів після вбивства Версаче злочинець наклав на себе руки, коли будинок, де він ховався, був оточений поліцією.

Сценарій сезону пише відомий письменник і сценарист Том Роб Сміт, за романом якого у 2014 році режисер Даніель Еспіноса зняв фільм «Номер 44» про серійного маніяка і вбивцю Андрія Чикатило.

Творці серіалу планують вихід третього сезону у 2018 році, який буде складатися як і попередні з десяти епізодів. На цей момент продюсери ведуть кастинг акторів.

Продовження антології на третій сезон відбулося до дебюту другого сезону, який повинен вийти на початку наступного року. Друга частина шоу отримала назву «Катріна», і в ній буде розказано про події 2005 року в Новому Орлеані, коли після найбільш руйнівного урагану в історії США в результаті стихійного лиха загинули 1836 жителів.

Нагадаємо, що прем'єра антології «Американська історія злочинів» пройшла в лютому 2016 року. Стартовий епізод першого сезону, «Народ проти О. Дж. Сімпсона» - про один з найскандальніших судових процесів в американській історії, подивилося більше п'яти мільйонів чоловік. На цьогорічній церемонії вручення телевізійної премії «Еммі» проект отримав 5 статуеток в головних категоріях.
8423
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Всі жінки відьми
Сімпсони
Хроніки Шаннари
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно