,
Кохання Мер′єм
Захисники
Злюки бобри

Райан Мерфі готує «Американську історію злочинів»

Райан Мерфі готує «Американську історію злочинів» Райан Мерфі готує «Американську історію злочинів»
Продюсер серіалу «Американська історія жау» Райан Мерфі оголосив про початок роботи над новим багатосерійним проектом «Американська історія злочинів» (American Crime Story).

Новий серіал буде присвячений знаменитим злочинам і найгучнішим судовим процесам в історії США. Перший сезон розповість про справу актора і спортсмена О. Дж​​. Сімпсона - американського футболіста, який став скандально відомий після звинувачення у вбивстві своєї дружини і її друга, однак, незважаючи на докази, був виправданий судом. Головними героями першого сезону стануть адвокати, які брали участь в судовому процесі.

Сценарій нового шоу написали Скотт Олександр і Ларрі Каражевські, автори драматургії фільму «Народ проти Ларрі Флінта».

Відомо також, що кожен сезон серіалу буде присвячений окремому злочину. Зйомки першого сезону, який складатиметься з 10 епізодів, пройдуть на початку наступного року в Лос-Анджелесі. Акторський склад і дата релізу поки невідомі.
5107
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Моє чуже життя
Статус стосунків: усе складно
Невгамовні
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно