,
Крила кохання
Злюки бобри
Невгамовні

Найкращі фільми і серіали за версією AFI Awards 2015

Найкращі фільми і серіали за версією AFI Awards 2015 Найкращі фільми і серіали за версією AFI Awards 2015 Найкращі фільми і серіали за версією AFI Awards 2015 Найкращі фільми і серіали за версією AFI Awards 2015
Американський інститут кіномистецтва (AFI) представив десятку кращих фільмів і телевізійних шоу 2015 року. Зазвичай рейтинг публікують в перших числах грудня, але у 2015 році голосування проводили на тиждень пізніше виключно заради «Зоряних війн». Разом з тим, AFI не вважав за потрібне чекати прем'єри «Легенди Г'ю Гласса» з Леонардо ДіКапріо, «Джой» з Дженніфер Лоуренс і «Мерзенної вісімки» Квентіна Тарантіно.

У десятку кращих фільмів потрапили:

1. «Гра на пониження »
2. «Шпигунський міст»
3. «Керол»
4. «Думками навиворіт»
5. «Шалений Макс: Дорога гніву»
6. «Марсіанин»
7. «Кімната»
8. «У центрі уваги»
9. «Зоряні війни. Епізод VII: Пробудження сили»
10. «Голос вулиць»

Десятка кращих телешоу на думку Американського інституту кіно виглядає наступним чином:

1. «Американці»
2. «Краще подзвоніть Солу»
3. «Black-ish»
4. «Імперія»
5. «Фарго»
6. «Гра престолів»
7. «Чужий серед своїх»
8. «Майстер не на всі руки»
9. «Містер Робот»
10. «Нереально».

Спеціальна нагорода організації буде вручена драматичному серіалу «Божевільні» за вагомий внесок у культурну спадщину США. «В історії AFI Awards жодна інша телевізійна програма не заробила так багато нагород», - зазначили академіки.

Нагородження лауреатів відбудеться 8 січня 2016 року у Лос-Анджелесі.
13777
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Царство
Діагноз - майже не закохані
Хороший лікар
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно