,
Леді Баг та Супер-Кіт
Гільда
Постукай в мої двері

Майкл Кейн зацікавився «Останнім мисливцем на відьом»

Майкл Кейн зацікавився «Останнім мисливцем на відьом» Майкл Кейн зацікавився «Останнім мисливцем на відьом»
Британський актор Майкл Кейн приєднається до акторського складу фентезійного бойовика «Останній мисливець на відьом» (The Last Witch Hunter).

Сюжет фільму, сценарій якого написали Метт Сазама і Берк Шарплесс, розповість про безсмертного мисливця на відьом, який змушений об'єднатися з молодою чаклункою. Мета героїв - вберегти Нью-Йорк від чуми, яку збирається навести на місто група злих відьом.

У картині також візьмуть участь Він Дізель і зірка серіалу «Гра престолів» Роуз Леслі. Режисерське крісло картини займе Брек ЭйснерСахара»).

У 2014-му за участю Кейна вийде як мінімум чотири проекти: трилер «Еліза Грейвз» Бреда Андерсона, комедійний бойовик «Таємна служба», «Інтерстеллар» Кристофера Нолана, а також комедійна драма «Уяви собі» Дена Фогельмана.
6737
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Шерлок
Моє чуже життя
Доктор Хаус
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно