,
Крила кохання
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Вейворд Пайнс

Емма Томпсон зніметься в чорній комедії

Емма Томпсон зніметься в чорній комедії Емма Томпсон зніметься в чорній комедії
Емма Томпсон приєдналася до акторського складу стрічки «Легенда про Барні Томсона» (The Legend of Barney Thomson), заснованої на серії книг Дугласа Ліндсі.

Фільм розповість про перукаря з Глазго, чиє пересічне життя після серії випадкових пригод і збігів перевертається з ніг на голову з появою в ній самого справжнього маніяка з цілим холодильником людського м'яса.

Головну роль у фільмі, перукаря Барні, виконає Роберт КарлайлЯкось у казці»), для якого ця чорна комедія стане також і режисерським дебютом. Томсон дісталася роль матері головного героя. Зйомки картини вже стартували в Шотландії.

Нагадаємо, що в 2013 році в прокат вийшли відразу три фільми за участю Емми Томпсон: фентезійна драма «Прекрасні створення», комедія «Удар любові» і біографічна драма «Порятунок містера Бенкса».
4585
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американська історія злочинів
Султан мого серця
Американці
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно