,
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Хроніки Шаннари
Рання пташка

Том Харді зніметься в англомовному дебюті Такаші Мііке

Том Харді зніметься в англомовному дебюті Такаші Мііке Том Харді зніметься в англомовному дебюті Такаші Мііке
Японський режисер Такаші Мііке13 вбивць», «Солом'яний щит») за 22 роки в режисерському кріслі жодного разу не зняв англомовний фільм. Дебютом стане фільм «Аутсайдер» (The Outsider), а допоможе йому в цьому Том Харді. Актор з гучним ім'ям, безумовно, підігріє інтерес до проекту і заманить у кінотеатри більше глядачів.

Сюжет стрічки перенесе нас до післявоєнної Японії. У той час, коли фашистська Німеччина капітулювала, і американські війська скинули атомну бомбу на Хіросіму і Нагасакі, солдат армії США (Том Харді) вирішує не повертатися додому і залишається в Японії, ставши охоронцем у Якудзи. Піднимаючись кар'єрними сходами вгору, він через деякий час очолить цю мафіозну організацію.

Харді придивлявся до проекту ще на зародкових стадіях у стінах Warner Bros. Але на жаль, «Ворнер» за сценарій так і не взялася, але, на щастя Харді, сюжет підхопили Linson Entertainment і Silver Pictures. Продюсувати картину буде Джоель Сілвер («Проект Х: Дорвались», «Шерлок Холмс: Гра тіней»)

Зйомки проекту стартують в Японії в наступному році.
2735
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
І мертві підуть
Чорні вітрила
Нескінченне кохання
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно