,
Чорні вітрила
Доктор Хаус
Американська історія злочинів

Lionsgate и Summit влаштують марафон «Сутінків»

Lionsgate и Summit влаштують марафон «Сутінків» Lionsgate и Summit влаштують марафон «Сутінків»
Студії Summit Entertainment і Lionsgate порадують шанувальників «Сутінків», організувавши 15 листопада 2012 кіномарафон, в процесі якого будуть показані всі частини популярної саги. Про це повідомляє Summit Entertainment.

Акція проводитиметься в найбільших містах по всій Північній Америці. «Сутінки», «Сутінки. Сага. Новий місяць»,«Сутінки. Сага. Затемнення» і «Сутінки Сага: Світанок - Частина 1» вийдуть у багатьох кінотеатрах США. Марафон закінчиться прем'єрою заключного фільму серії.

Між фільмами учасники кіномарафону зможуть побачити безліч додаткових матеріалів, в тому числі інтерв'ю з виконавцями головних ролей. Вони також стануть володарями спеціальних сувенірів, наприклад, особливого бейджа із символікою саги, в який можна буде вставити запрошення.

Таким чином, Lionsgate переймає естафету у студії Warner, яка показувала два фільми про Бетмена перед релізом «Темний лицар повертається». Мережа американських кінотеатрів AMC влаштувала марафон перед прем'єрою «Месників», показавши всі стрічки за участю супергероїв Marvel.
3235
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Якось у казці
Друзі
Полдарк
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно