,
Теорія великого вибуху
Вікінги
Постукай в мої двері

Крістіану Бейлу запропонована роль Ніколи Тесли

Крістіану Бейлу запропонована роль Ніколи Тесли Крістіану Бейлу запропонована роль Ніколи Тесли
Крістіан Бейл може приєднатися до Ніколаса Кейджа у фільмі «Тесла, повелитель світу».

Бейлу запропоновано зіграти знаменитого вченого і винахідника Миколу Теслу, а Кейджу - його суперника Томаса Едісона. Про це повідомляє видання Bleedingcool.

Постановником картини стане Майкл Ньюелл, який зняв такі фільми, як «Гаррі Поттер та Кубок вогню» і «Принц Персії: Піски часу».

Примітно, що Бейлу вже доводилося «зустрічатися» в одному проекті з Теслою. Мова йде про фільм «Престиж», в якому роль вченого зіграв Девід Боуї.

Знімальний графік проекту поки не уточнюється.
2631
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Еш проти Зловісних Мерців
Краще подзвоніть Солу
Стародавні
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно