,
Друзі
Постукай в мої двері
Чорний список

Місце проведення «Оскара» змінює назву

Місце проведення «Оскара» змінює назву Місце проведення «Оскара» змінює назву
Голлівудський кінотеатр Kodak, в якому останні десять років проводилась церемонія вручення кінонагород «Оскар», тепер буде називатися Hollywood and Highland. Причиною тому стали фінансові проблеми компанії Kodak. Президент Американської кіноакадемії Том Шерак зазначив, що незабаром зміни торкнуться всіх офіційних матеріалів, пов'язаних з премією. Цілком ймовірно, з наступного року церемонія «переїде» на інший майданчик.

Кінотеатр Kodak з'явився в 2001 році. Компанія Eastman Kodak витратила на його будівництво $ 75 млн. Тільки на таких умовах він міг отримати її ім'я. У 2002 році представники Американської кіноакадемії підписали угоду з компанією CIM Groop, яке дозволяло проводити в кінотеатрі Kodak нагородження лауреатів «Оскара». В минулому році для церемонії почали підшукувати інший майданчик і контракт не був продовжений. Передбачається що в 2014 році захід відбудеться вже в іншому місці.

Кінотеатр змінив назву в зв'язку з тим, що компанія Kodak оголосила про своє банкрутство. Раніше їй доводилося щорічно виділяти $ 4 млн. тільки для того, щоб зберегти своє ім'я на одній з найбільших сцен у США.
2224
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Крила кохання
Чорні вітрила
Всі жінки відьми
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно