,
Пані Фазілет і її доньки
Футурама
Люцифер

«Оскар» переходить на електронну систему голосування

«Оскар» переходить на електронну систему голосування «Оскар» переходить на електронну систему голосування «Оскар» переходить на електронну систему голосування «Оскар» переходить на електронну систему голосування
На 85-му році життя у «Оскара» сталося суттєве оновлення. Процедура голосування в 2013 році буде проходити не за звичними кіноакадемчними бюлетенями, а за спеціально розробленою електронній системі через інтернет. По суті, це перший крок до перенесення церемонії нагородження на кінець січня або початок лютого.

На сьогоднішній день поки не відомо, чи замінить електронне голосування паперове повністю, або в майбутньому році обидва ці способи будуть поєднуватися. «Ми працюємо над конкретикою, - говорить представник кіноакадемії. - У будь-якому випадку ми зробимо все можливе, щоб у кожного кіноакадеміка була можливість проголосувати ».

Уточнення представника не зайве. Справа в тому, що серед членів кіноакадемії є дуже літні люди, які не мають комп'ютерів. Починаючи з минулого вересня кіноакадемія дозволила студіям відмовитися від скринерів фільмів-номінантів і показувати фільми онлайн. Однак повністю вилучити з обігу диски зі скринерами не вийшло: у багатьох кіноакадеміків дійсно немає комп'ютерів, або ж вони просто не вміють користуватися інтернетом.

Зрозуміло, електронна система дозволить кіноакадемії швидше отримувати та обробляти результати. Зокрема, для формування фінального списку номінантів на «Оскар» можна буде заощадити два тижні, які зараз витрачаються, щоб отримати поштою заповнені бюлетені. Те ж саме стосується і визначення списку лауреатів.

Таким чином, якщо кіноакадемія почне голосування, скажімо, 27 грудня цього року, то вже через пару-трійку днів стануть відомі номінанти. І ніщо не завадить кіноакадемії проводити церемонію нагородження на початку січня.

Заодно кіноакадемія зможе розправитися з деякими своїми кривдниками - преміями, які вручають професійні гільдії. Справа в тому, що в останні роки премії гільдій режисерів, продюсерів, сценаристів і акторів лунають до церемонії вручення нагород Американської кіноакадемії і серйозно заважають інтризі, адже, за рідкісним винятком, призери гільдій отримують і «Оскар».
2432
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Султан мого серця
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Надприродне
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно