,
Вейворд Пайнс
Невгамовні
Леді Баг та Супер-Кіт

Девід Йетс зніме повнометражну версію «Доктора Хто»

Девід Йетс зніме повнометражну версію «Доктора Хто» Девід Йетс зніме повнометражну версію «Доктора Хто» Девід Йетс зніме повнометражну версію «Доктора Хто» Девід Йетс зніме повнометражну версію «Доктора Хто»
Режисер останніх чотирьох фільмів про Гаррі Поттера Девід Йетс візьметься за кіноверсію культового британського телесеріалу «Доктор Хто». Найближчим часом Йетс почне розробку повнометражної картини за допомогою каналу BBC.

«Зараз ми шукаємо сценаристів, - каже режисер. - Витратимо на це два-три тижні, щоб знайти того, хто нам потрібен. Серіал повинен пройти радикальну трансформацію для виходу на великий екран».

«Доктор Хто» йде на каналі BBC з 1963 року. Це найтриваліший науково-фантастичний серіал в світі. «Доктор» переривався з 1989 по 1996 рік, коли вийшов телефільм, який повинен був стати пілотом відновленого серіалу, але в результаті відновити його вдалося лише з 2005 року.

Особистість головного героя завжди була таємницею. Доктор - ексцентричний і дуже розумний інопланетний мандрівник, бореться з несправедливістю, подорожуючи в часі та просторі на своїй старій машині часу, названої TARDIS і схожою на старовинну британську поліцейську будку.

Вже 11 акторів грали роль Доктора. Зараз у цій ролі задіяний Метт Сміт, але в кіноверсії зніметься інший актор. Йетс абсолютно чітко дав зрозуміти, що не має наміру відштовхуватися від існуючих серій і підійде до матеріалу по-новому. «Расселл Т. Девіс і Стівен Моффат вже провели свою трансформацію персонажа, і у них чудово це вийшло, але мені доведеться почати з чистого аркуша».

Цього літа Девід Йетс придивлявся до екранізації роману Стівена Кінга «Протистояння», але в результаті проект пішов до Бена Аффлека. Зараз студія Warner хоче зацікавити Йетса біографічної картиною про математика Алана Тьюрінга, якого мав намір грати Леонардо ДіКапріо. На сьогоднішній день Йетс збирається займатися Доктором, ну а чи вдасться студії Warner спокусити режисера на постановку фільму про Тьюрінга, покаже час.
2358
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чорні вітрила
Брати по зброї
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно